Simona Halep investește mulți bani mulți într-o cramă din zona Ovidiu

Simona Halep are de gând să „atace” afaceri din mai multe domenii, după ce, în perioada în care fost căsătorită cu Toni Iuruc, s-a axat pe imobiliare și turism. Jucătoarea de tenis este tot mai aproape de o investiție foarte mare pe care vrea să o facă în zona Ovidiu.

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj, iar în aceste șapte luni, în care a stat departe de competițiile de tenis, și-a găsit timp și pentru afaceri. Jucătoarea din Constanța a vândut în urmă cu puțin timp vila din București, în care a locuit cu Toni Iuruc, cu cinci milioane de euro. A primit deja un milion de euro, urmând ca celelalte patru milioane de euro să fie achitate până în luna iunie.

Halep a câștigat din tenis peste 40 de milioane de euro, așa că banii nu sunt neapărat o problemă. Este proprietară de hoteluri și terenuri, a ridicat apartamente, iar acum este pregătită să se îndrepte și spre alt domeniu. Sportiva vrea să-și deschidă o cramă pe un teren din satul Culmea pe care îl are în proprietate.

Tatăl ei, Stere Halep, a depus actele în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal (PUZ), iar Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a concluzionat, conform site-ului instituției, că planul nu necesită o evaluare de mediu, a anunțat ProSport.

Sursa citată mai spune că documentul depus la APM Constanța prevede faptul că prin realizarea acestui proiect se urmărește: creșterea contribuției la dezvoltarea complexă, armonioasă și durabilă a zonei rurale, construirea, dezvoltarea și modernizarea suprafețelor viticole, în concordanță cu tendințele pe plan internațional, crearea de noi locuri de muncă, stimularea producătorilor agricoli pentru înființarea de adevărate exploatații agricole și de organizații profesionale și îmbunătățirea structurii culturilor agricole.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu pe data de 7 octombrie 2022, după ce a primit un rezultat pozitiv în urma unui test efectuat la finalul lunii august. US Open 2022 a fost ultimul turneu la care a participat. Jucătoarea a cerut să fie judecată într-o procedură rapidă, dar nu a fost stabilită o dată fermă la care va fi audiată de completul de la tribunalul „Sports Resolutions”.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: