Iordache așteaptă răspunsul primarului Romanescu

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, așteaptă un răspuns din partea Primăriei Târgu Jiu, privind inițiativa sa de a mobiliza firme și specialiști, în vederea urgentării lucrărilor pe Calea Eroilor.

„Întrucât am identificat, împreună cu mai mulți specialiști, soluții tehnice pentru finalizarea lucrărilor de pe Calea Eroilor, vă solicit să-mi transmiteți invitații la toate întâlnirile programate cu entitățile implicate în acest proiect. În plus, vă aducem la cunoștință că nu ați transmis niciun răspuns la adresa cu numărul 44/10.06.2022, înregistrată la Primăria Municipiului Tg-Jiu“, a transmis Iordache.

Iordache a organizat pe 10 iunie, la Muzeul Județean Gorj, o întâlnire cu tema Identificarea soluțiilor de deblocare și finalizare a lucrărilor de modernizare a monumentului Calea Eroilor, cu participarea Prefecturii, Consiliului Județean, Ministerului Culturii, Inspectoratului de Stat în Construcții, Centrului de Promovare și Conservare "Constantin Brâncuși", specialiști în proiectare și constructori.

„Toți participanții și-au arătat disponibilitatea de a contribui cu resurse importante reprezentând forță de muncă, utilaje și specialiști pentru a finaliza lucrările. Având în vedere cele de mai sus, vă solicităm să identificați soluțiile legale prin care toți cei interesați să-și poată aduce aportul la finalizarea, în termen, a lucrărilor”, se arată în adresa către primărie, la care Iordache nu a primit încă un răspuns.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a comunicat că va formula un răspuns în termenul legal, dar că este foarte dificil, din punct de vedere legal, să fie implicate alte firme decât constructorul actual în finalizarea lucrărilor de pe Calea Eroilor.

Vizualizări: 2,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: