Iordache, atac la doi șefi din CE Oltenia! “Sunt turiști în Gorj”

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a criticat faptul că Directoratul Complexului Energetic Oltenia refuză să își asume semnarea unui act adițional la Contractul Colectiv de Muncă, prin care veniturile salariaților să crească.

Guvernul a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al companiei cu același fond de salarii de anul trecut, dar cu o mie și ceva de salariați mai puțini. În aceste condiții, sunt bani mai mulți pentru cei rămași, dar doi dintre cei trei membri ai Directoratului blochează semnarea actului adițional.

“Guvernul liberal a aprobat pentru Complexul Energetic Oltenia un buget care oferă angajaților companiei posibilitatea să aibă venituri mai mari anul acesta. Deși au banii, "iluștrii" membri ai directoratului companiei refuză să semneze actul adițional al contractului colectiv de muncă. Bălășoiu și Pințea, turiști în Gorj, nu vor să-și asume decizii, deși pentru asta sunt plătiți”, este acuzația senatorului PNL Gorj, Ion Iordache.

Acesta le transmite celor doi să își caute de lucru mai aproape de casă, Bălășoiu fiind din Craiova și Pințea din Dîmbovița. “Atitudinea lor față de angajații companiei este impardonabilă și îi invit să se ridice la înălțimea funcțiilor deținute sau să-și caute de lucru mai aproape de casă. Le reamintesc tuturor celor care au un rol important în viitorul Complexului Energetic Oltenia că nu tolerez bătaia de joc la adresa gorjenilor și sabotarea eforturilor noastre de a sprijini compania”, a transmis Iordache.

Senatorul PNL mai spune că va folosi toate prerogativele parlamentare pentru a sprijini angajații companiei să beneficieze de veniturile care li se cuvin.

Vizualizări: 4,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: