Iordache, donație pentru “spitalul covid-19” din Gorj

Spitalul din Târgu Cărbunești a fost desemnat să se ocupe de pacienții din Gorj care au diverse afecțiuni, dar și Covid-19. Este un spital bine dotat pentru o perioadă normală, dar care are nevoie de mult mai mult în contextul în care se presupune că urmează o perioadă în care vor fi sute, poate mii de pacienți zilnic la nivel național.

Omul de afaceri Ion Iordache, din Turceni, a făcut un prim pas. A donat Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești două noi concentratoare de oxigen, foarte importante în lupta împotriva coronavirusului.

Spitalul are nevoie de mult mai multe și a făcut un apel către persoanele fizice și juridice care pot face donații. Cei care pot să ajute pot contacta doi economiști din cadrul spitalului, pe Liviu Călina la tel. 0765-41.77.00, e-mail [email protected] sau Diana Călinoiu la tel. 0743-187.440, e-mail [email protected].

actualizare: Și spitalele din Târgu Jiu, Motru și Turceni au primit concentratoare de oxigen, atât de necesare persoanelor infectate cu virusul Covid -19. Acestea au fost achiziționate prin contribuția lui Mihai Weber - președinte PSD Gorj, Cosmin Popescu - președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Iordache - om de afaceri.

Galerie foto


Vizualizări: 10,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: