Iordache le strică somnul celor de la PSD

Consilierul local al PMP Târgu Jiu, Ion Săvoiu, susţine că liderul ALDE Târgu Jiu, Ion Iordache, le strică somnul celor de la PSD. „Iordache joacă. Joacă pentru că se poate şi pentru că PSD-ul e pe moarte. În loc să moară liniştit acolo, în felul lui, Iordache îi trezeşte. Îmi pare rău că pe acest fond de moarte clinică a PSD nu se reuşeşte o unire a opoziţiei”, a spus Ion Săvoiu la Radio Infinit.

Principala dispută dintre PSD şi ALDE este în jurul Complexului Energetic Oltenia. Cei de la ALDE vorbesc despre managementul catastrofal al companiei, care trebuie asumat de PSD, în timp ce social-democraţii le reamintesc că au ministru la Energie. Ce-i drept, Sorin Boza este văzut des în birourile şefilor PSD, mai ales în ultima vreme.

De altfel, Ion Săvoiu de la PMP a mai spus că Boza nu a condus Complexul Energetic Oltenia ca un manager, ci ca un om politic. „Ciurel, spre sfârşitul mandatului, începuse să joace politic, dar Boza nu, Boza din prima zi. S-a comportat ca un om politic, a cumpărat sindicatele, le-a cumpărat tăcerea şi nu au mai putut spune nimic. Şi-au bătut joc de 13.000 de oameni”, a spus Săvoiu, convins fiind că lui Boza i s-a promis un viitor politic. (A.A.)

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: