Iordănescu: Nu sunt Harry Potter

Antrenorul CS Pandurii Edi Iordănescu speră la victorie la meciul din 24 iulie cu Voluntari Bucureşti, în deplasare. Totodată, tehnicianul şi-a creionat într-o notă proastă echipa: spune că Pandurii de acum nu are legătură cu echipa din sezonul trecut. Iordănescu a mai spus că repriza a doua din meciul cu Steaua a fost cea mai slabă de când antrenează Pandurii. Acesta a atras atenţia că face toate eforturile pentru a aduce echipa într-o formă bună, dar nu vrea să vândă iluzii şi nici nu poate face vrăji pentru că nu este Harry Potter.

De la CS Pandurii au plecat 12 jucători şi au venit 11 jucători, unii noi, alţii readuşi la echipă de la formaţiile la care erau împrumutaţi. Dar plecările nu s-au terminat, ci doar venirile. Clubul poartă discuţii pentru rezilierea contractelor jucătorilor Shamsin, Gliwa, Gezim sau Iorga.

Tehnicianul Iordănescu este supărat că echipa nu este omogenă, iar transferurile şi venirile au afectat jocul. „Din punctul meu de vedere, după două etape, vedeţi că vin în continuare jucători şi asta modifică lucrurile. sper să ajungă şi Carlos Wellington şi să-l integrăm şi pe el. Însă e foarte important să ne înţelegem nivelul şi potenţialul şi să putem să planificăm viitorul. Ca o comparaţie a pandurilor din returul sezonului trecut cu Pandurii din acest moment, e clar că echipa nu are aceeaşi forţă.  Pandurii nu mai este Pandurii din sezonul trecut. Au venit jucători, trebuie integraţi, să-i adaptăm“, a spus acesta. El crede că dacă Pandurii va face jocuri bune în următoare perioadă va fi o chestiune de conjunctură şi că la meciul cu Steaua a văzut cea mai proastă evoluţie a pandurilor. „Din punctul meu de vedere repriza a doua cu Steaua a fost cea mai proastă de când sunt eu la Pandurii. Trebuie să înţelegem unde suntem, nu să ne minţim singuri. Că pot să mai apară jocuri bune e normal, că muncim.  (...) Eu ca să vând iluzii nu pot să fac asta şi în plus nu am bagheta magică, nu sunt Harrry Potter“, a spus Iordănescu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: