Târgu Jiu: Stadionul municipal devine istorie!

Stadionul pe care Pandurii a adunat acum trei ani punct cu punct pentru a se califica în premieră până în grupele Europa League, după ce a devenit vicecampioană națională, va fi de acum încolo doar o amintire despre care cei tineri își vor aminti tot mai puțin.

Muncitorii de la firma care a câștigat licitația de demolare a actualei construcții au trecut de ieri la treabă, iar asta s-a și văzut, după câteva ore de muncă o parte din Peluza A fiind deja o grămadă de fiare tăiate și scaune puse la grămadă unele peste altele pentru a fi transportate în altă parte. Muncitorii au lucrat cu spor în ciuda celor peste 30 de grade Celsius înregistrate la umbră de măsurătorile oficiale, ei având misiunea ca până la venirea toamnei să pună la pământ tot ce ține de vechiul stadion. De abia apoi va începe construcția noii clădiri, una care include și o parcare cu vreo 400 de locuri absolut necesare pentru zona centrală a orașului, noul stadion trebuind să fie gata, teoretic, până la finele anului viitor, când, în plină campanie electorală, politicienii ar trebui să vină să îi taie panglica inaugurală.

demolare_stadion

Mai rămâne ca până atunci și Pandurii să își găsească strălucirea de acum câțiva ani și să repete performanțele care au făcut ca despre echipa din Târgu Jiu să se vorbească la modul cel mai frumos, chiar dacă, până când noul stadion va fi gata meciurile vor fi disputate „acasă” la Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: