Iordănescu vrea să fie pedepsit ca Şumudică

Antrenorul Edi Iordănescu continuă să se victimizeze, după ce a fost trimis în tribună la meciul Dinamo – Pandurii. Tehnicianul gorjenilor a fost sancţionat pentru că „a aplaudat ironic” o decizie a arbitrului. Iordănescu speră să nu fie sancţionat, dar dacă va fi să execute pedeapsa la anul, ca Şumudică.

Iordănescu consideră că toate i se trag de la faptul că lumea îi asociază numele cu FRF, tatăl său fiind selecţionerul naţionalei. “Mi se pare exces! Suntem oameni şi noi, avem trăiri. Eu mă simt vânat şi cred că sunt dat exemplu tocmai pentru că s-au făcut discuţiile astea cu Iordănescu la Federaţie, Iordănescu la Pandurii, tată-fiu… Lasă că îl dăm exemplu p-ăsta, că dacă-l dăm exemplu, restul ce or să mai zică… S-a făcut un exces foarte mare şi nu e prima oară. E a doua oară când sunt trimis în tribune pentru că aplaud. Dar cum să stau, legat de mâini? Păi vreţi să comparăm cu ce fac alţi antrenori?”,spune antrenorul de la Pandurii pe www.sportescu.ro.
Iordănescu jr. cere să fie tratat de Comisiile FRF aşa cum a fost tratat şi Marius Şumudică, adică să îşi primească pedeapsa acum  şi să şi-o ispăşească în campionatul viitor: “Dacă voi fi suspendat, mi-aş dori să primesc şi eu acelaşi tratament cu al lui Şumudică. Să pot să-mi duc şi eu campionatul pe margine, pentru că altfel ar fi influenţată competiţia, iar din luna mai să-mi intre în vigoare suspendarea. În campionatul următor, la orice echipă voi fi, voi sta două etape. Chiar m-am bucurat că Şumi nu a fost suspendat, pentru că mi-e prieten. Ştiu că e mai impulsiv, e un antrenor care pune mult suflet în munca lui. Dar vreau şi eu acelaşi tratament. N-am înjurat, n-am făcut semne obscene, n-am arătat nu ştiu ce la public… Pentru ce să fiu trimis în tribune?”. În interviul din SPORTescu, tehnicianul vorbeşte şi despre lupta la titlu, despre problemele financiare grave cu care se confruntă clubul său, dar şi despre greşelile pe care consideră că le-a făcut Ion Crăciunescu.



Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: