Antrenorul pandurilor, pedepsit din nou! Nu se consideră vinovat!

Pandurii a remizat cu Dinamo duminică seara, scor 1-1, după un gol marcat de Ioan Hora în minutul 89 al partidei. Finalul de meci a adus însă două eliminări pentru Pandurii, centralul Cristi Balaj trimiţând în tribună antrenorul principal Edi Iordănescu şi secundul Alexandru Radu, primul pentru "aplauze ironice", al doilea pentru "bucurie provocatoare la adresa publicului".

Cristi Balaj a explicat în raportul de joc de ce a dictat cele două sancţiuni, considerând că gestul lui Iordănescu a fost unul "batjocoritor" la adresa brigăzii de arbitri. "În minutul 88, Radu Alexandru, oficial al echipei Pandurii Tg. Jiu, a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru comportare necorespunzătoare în suprafaţa tehnică în mod repetat. A fost iniţial atenţionat pentru lovirea cu piciorul a băncii tehnice (...). Ulterior, cu prilejul marcării golului egalizator de către echipa Pandurii Tg. Jiu, acelaşi Radu Alexandru s-a bucurat într-o manieră provocatoare faţă de publicul spectator din spatele băncii tehnice. Decizia eliminării lui Radu Alexandru a fost însoţită de aplauzele ironice ale antrenorului principal al echipei Pandurii, Iordănescu Edward.
Iordănescu Edward a afirmat, în timp ce aplauda către arbitru şi arbitrul de rezervă, "Bravo, v-aţi făcut datoria" şi "Asta aţi urmărit". Arbitrul a decis că şi Iordănescu Edward să părăsească incinta terenului de joc pentru conduita descrisă mai sus, respectiv gestul batjocoritor la adresa brigăzii", se arată în raportul scris la finalul partidei, conform raportului publicat de Digi Sport.

Iordănescu: Cum vor demonstra că erau ironice aplauzele?!
Iordănescu a vorbit după meciul cu Dinamo, scor 1-1, despre decizia lui Cristi Balaj, deranjat de uşurinţa cu care el şi secundul său au fost trimişi în tribune. "L-a eliminat pe secund şi i-a spus că s-a bucurat excesiv, apoi mie mi-a reproşat că am aplaudat... Eu ce modalitate de apărare am în faţa lor. Am ajuns la comisii că am aplaudat. Ce am făcut!? Cum se demonstrează că am aplaudat ironic? E penalty clar la acea fază şi el a dat fault în atac. Se spune că Pandurii a fost avantajată, dar hai să facem analiza să vedem că nu e adevărat. Mă consider că am fost nedreptăţit. Şi eu, şi secundul. Vrem să ne facem meseria! Să fim lăsaţi. Să ne dea toată banca afară. Nicoară o să plătească pentru ce a făcut, el trebuia să joace fotbal, nu să aibă astfel de ieşiri. Dar în ceea ce mă priveşte şi banca tehnică, nimeni nu a părăsit spaţiul, nu a făcut nimic exagerat”, a declarat Edi Iordănescu după meci.
PROTEST
Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu își exprimă într-un comunicat nemulțumirea față de trimiterea în tribună a antrenorului principal al echipei, Edward Iordănescu: „Sperăm ca în acest caz să se dea dovadă de fairplay şi echidistanţă şi împotriva antrenorului Edward Iordănescu să nu fie dictată nici o sancțiune care ar putea să-l împiedice să fie alături de jucători, pe banca tehnică a echipei, la următorul meci pe care Pandurii Târgu Jiu îl va susține pe teren propriu, în compania formației FC Steaua București”.

4 – de patru ori a fost eliminat Edi Iordănescu la meciuri jucate de Pandurii cu Dinamo

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: