Iriza (ALDE): Eu am fost împotriva demolării stadionului

Senatorul ALDE Gorj, Scarlat Iriza, anunţă de pe acum că nu va fi prezent nici la inaugurarea noului stadion, după ce a lipsit de la tăierea panglicii la Sala Polivalentă. Iriza a explicat într-un interviu la Radio Infinit că el s-a opus acestor investiţii, în forma actuală. Iriza a părut însă extrem de deranjat că politicieni care nu au avut nicio legătură cu investiţia au tăiat panglica acesteia.

Reporter: De ce aţi lipsit de la inaugurarea Sălii Polivalente, unde aţi fost invitat?

Scarlat Iriza: Când s-a început acest proiect, eu eram deputat USL şi am fost împotriva demolării stadionului şi a sălii de sport. Am propus la timpul respectiv ca acest stadion, superb de altfel, şi sala de sport să se facă undeva lângă hidrocentrala de la Vădeni. Era loc suficient, păstram vechiul stadion şi vechea sală de sport şi, după părerea mea, echipa de fotbal Pandurii, echipele de handbal şi baschet erau şi acum în Liga I şi Liga Naţională. Acesta este motivul pentru care nu am venit la inaugurarea Sălii Polivalente şi nu voi veni nici la inaugurarea stadionului.

Rep.: A fost un fel de protest?

S.I.: La mine a fost un fel de protest. Pentru că Pandurii Târgu Jiu la fotbal nu retrograda în Liga a II-a dacă stadionul municipal nu era demolat. Pentru că acel stadion municipal „Tudor Vladimirescu” putea să rămână un stadion pentru tineret. Pentru că, până la urmă, făceam un stadion într-o părticică a oraşului care nu era departe de centru, dar aveam şi locuri de parcare şi tot ce vrei.

Rep.: V-a deranjat prezenţa lui Ponta?

S.I.: Ce m-a supărat pe mine cel mai mult, ce merite, de a căutat Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, să taie panglica. Ce a căutat Gorun să taie panglica? Nu se poate aşa ceva! Hai să zicem că Victor Ponta avea un merit, că până la urmă, vrem-nu vrem, el a adus investiţia asta în Gorj.

Rep.: Vi s-a părut anapoda că Dan Vîlceanu a stat cu foarfeca în mână şi a tăiat panglica?

S.I.: Da, eu unul mă ruşinam din cale afară şi stăteam în banca mea, în rândul doi, să văd cum taie altcineva acea panglică. Rău de tot m-a deranjat, dar gorjenii ştiu ce a făcut şi ce face Vîlceanu pentru judeţul Gorj. De-abia aştept să îi văd votul final poimâine la legea de modificare a Codului Silvic. Putea să taie panglica Florin Cârciumaru, putea să taie panglica chiar viceprimarul Popescu, care s-au ocupat îndeaproape de acea investiţie. Dar nu Vîlceanu. Eu unul, dacă eram rugat să fac acest lucru, nu îl făceam. Pentru că nu meritam să îl fac.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: