Iriza a anunţat rezultatele unui sondaj „secret”

ALDE Gorj ocupă poziţia a treia în preferinţele gorjenilor, potrivit unul sondaj anunţat de deputatul Scarlat Iriza. Deputatul nu a precizat cine a comandat acel sondaj, spunând doar că este „secret”.

În sondajul respectiv PSD ar ocupa locul I cu 40% din voturi, PNL s-ar situa pe locul II cu 25% din voturi, ALDE pe locul al treilea cu 8% din voturi, urmând PMP cu 4% din voturi. „După sondajul pe care-l ştiu eu de o săptămână eram a treia forţă politică. La ALDE e o tendinţă de creştere, la PNL o descreştere, vizavi şi de Legea Energiei. PSD se menţine la 40% pentru că are structuri foarte puternice în teritoriu. Lupta pentru locuri pe liste s-ar putea să influenţeze negativ procentul”, a declarat Scarlat Iriza.
Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, susţine că nu ştie nimic despre acest sondaj. Ba mai mult, spune că a comandat un sondaj real, care va fi demarat începând de săptămâna viitoare. „Săptămâna viitoare vom începe noi un sondaj cu profesorul Basarabă, un sociolog. Va fi chiar un sondaj real, un sondaj pe zone, un sondaj aplicat, pe care-l vom plăti şi-l vom da publicităţii. Nu-mi permit să fac sondaje după ureche ca apoi să-mi daţi cu el în cap, când se va vedea rezultatul votului”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 1,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: