Stănchescu: Sindicatele mor, liderii merg înainte!

Scriitorul Laurian Stănchescu, candidat al Partidului Alianţa Noastră al lui Marian Munteanu la alegerile parlamentare, s-a arătat solidar cu Manu Tomescu, angajatul CE Oltenia de la Termo Rovinari, și vicepreședinte al Sindicatului Energia Rovinari.

Tomescu a demarat în urmă cu mai bine de o lună o campanie prin care atrăgea atenția asupra necesității investiții în modernizarea grupului 5 al termocentralei și lipsa de interes a conducerii CE Oltenia și a autorităților de la centru. Stănchescu a făcut o postare pe facebook cu titlul "Sindicatele mor, liderii merg înainte!" prin care și-a arătat susținerea față de demersul lui Manu Tomescu. "Liderul de la Sindicatul Energia Rovinari, Manu Tomescu, împreună cu salariații din Termocentrala Rovinari, țin zilele acestea o lecție națională de românism și responsabilizare. Au trimis mesaje publice Guvernului, partidelor parlamentare și administrației poltice din Gorj, Societății Civile și Palatului Cotroceni. Nu au primit răspuns și nici nu vor primi, toți sunt absenți din viața publică a României", a scris Stănchescu pe site-ul de socializare.
Proiectul de modernizare a grupului 5 al Termo Rovinari e pe masa supraveghetorilor CE Oltenia. Membrii Consiliului de Supraveghere au solicitat efectuarea unui nou studiu de fezabilitate pentru acest proiect, lucrare care a fost terminată. Rămâne doar ca aceștia să dea ok-ul pentru demararea investiției necesare la cea mai rentabilă termocentrală a CE Oltenia.

Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: