Ponta, despre ploaia cu peşti congelaţi pentru vulpi: Șmecherie!

Vestea că autoritățile sanitar-veterinare previn turbarea vulpilor prin aruncarea din avion a unor pești congelați în care se află medicamentele necesare scopului respectiv a stârnit reacția fostului premier Victor Ponta, care și-a amintit cum a fost la un pas să fie luat de „fraier” în vremea în care conducea Guvernul tocmai din această cauză.

Ponta a povestit pe Facebook despre faptul că în 2012 cei de la Agenția Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor au venit și au cerut și la el bani pentru o astfel de operațiune, lucru cu care însă Ponta spune că nu a putut fi de acord. Deputatul nu a menționat cât ar fi costat operațiunea respectivă, dar declară că a făcut minime verificări și s-a opus unei asemenea acțiuni. Acum el are ocazia să dea din nou vina pe tehnocrați, insinuând că aceștia susțin astfel firmele unor „băieți deștepți”.
„Am simțit că sunt luat de fraier și am cerut informații de la SRI și de la specialiștii din domeniul sanitar-veterinar despre această chestiune bizară. Toți au râs și mi-au spus că e o veche șmecherie făcută de niște firme de "băieți deștepți" și sprijinită de alți "băieți deștepți" din ANSVSA - bani aruncați pe ceva ce e imposibil să verifici! I-am comunicat scurt Președintelui ANSVSA că nu sunt de acord să continuăm aceste șmecherii și că dacă mai aud de așa ceva le trimit Corpul de Control și le fac și sesizare la Parchet - până la sfârșitul lui 2015 nu a mai îndrăznit nimeni să mai vină cu așa ceva! Și a venit 2016 - Guvernul Tehnocrat a repornit (din ignoranță sau cu știință) toate șmecheriile și hoțiile pe care noi le oprisem - ia vedeți câți bani au dat în 2016 pentru despăgubiri la retrocedări?
Acum poate întreba cineva câți bani a costat campania "tehnocraților" de vaccinare din avion a vulpilor!”, susține Ponta pe Facebook.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: