Călinoiu: Ponta, din bun simţ, nu trebuia să vină

Pesediştii gorjeni nu recunosc că au primit ordin de la partid să nu meargă la inaugurarea Sălii Polivalente din Târgu Jiu, din cauză că a fost şi Ponta invitat. Unii au spus că au avut alt program, alţii au zis ceva de primarul Romanescu, în timp ce parlamentarii PSD nu răspund la telefon. Fostul preşedinte al PSD Gorj, Ion Călinoiu, crede că pesediştii nu au fost la eveniment din cauza lui Ponta, pe care îl acuză că a avut mare tupeu să vină la Târgu Jiu.

Nu a trecut niciun an şi jumătate de când Ponta candida pentru al patrulea mandat din partea PSD Gorj. Liderii partidului ne spuneau că Ponta a făcut, a dres, că trebuie votat, iar acum aceiaşi oameni zic exact pe dos.

Ion Călinoiu, fost preşedinte executiv al PSD Gorj, susţine acum că de fapt Ponta nici nu a vrut să aprobe modernizarea Sălii Polivalente şi a stadionului din Târgu Jiu, pentru a nu fi acuzat că favorizează judeţul care l-a făcut deputat. Călinoiu a povestit la Radio Accent că a fost nevoit să îi ceară la vremea respectivă sprijinul lui Liviu Dragnea. „M-am dus la domnul Dragnea, l-am întrebat dacă mă susţine, că Ponta nu prea vrea. Şi a zis că mă susţine”, a spus Călinoiu, explicând că el este cel care a insistat pentru aceste investiţii.

Ion Călinoiu crede că Ponta, dacă ar fi avut bun simţ, nu ar fi venit la tăierea panglicii: „Ca să nu mai dea apă la moară, nu trebuia să vină, a dat dovadă de un tupeu ieşit din comun. Primarul şi-a făcut datoria, că trebuia să invite pe toată lumea, dar el din bun simţ nu trebuia să vină”.

 Ponta crede că pesediştii gorjeni sunt nişte oameni mici

Victor Ponta i-a ironizat în timpul vizitei la Târgu Jiu pe foştii lui colegi din PSD Gorj. Pentru că preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus acum câteva zile că Ponta a făcut guvernul în 2012 cu influenţe din afara partidului, fostul premier a comentat: „Aici, la hotel Anna, eram cu domnul Cârciumaru, cu domnul Călinoiu, cu SRI-ul şi am făcut guvernul. Nu ştiţi că aici am venit?”.

Ponta a spus despre foştii lui colegi din partid că sunt nişte oameni mici. „Oamenii politici vin la evenimente dacă îşi respectă alegătorii. Dacă îl ascultă pe şeful de partid, o să dispară. (...) Că mai se ceartă nişte oameni mici, nu-i băgaţi în seamă. Eu nu îi bag în seamă”, a spus Ponta.

Călinoiu îi dă însă replica şi îi transmite lui Ponta că el este cel care a dispărut din preferinţele electoratului. „Eu zic că el e dispărut, el nu apare în faţa electoratului ca un social-democrat care să ţină la oameni. A întors armele împotriva partidului, împotriva lui Dragnea, fără niciun drept, că Dragnea a unit partidul”, a mai spus Călinoiu la Radio Accent.

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: