Iriza: Era normal să-mi predea funcţia de preşedinte ALDE

Senatorul Scarlat Iriza a explicat motivul pentru care şi-a dat demisia din ALDE, la mai bine de două luni de când a luat această decizie. Parlamentarul s-a arătat deranjat de faptul că şefii ALDE nu i-au oferit şefia organizaţiei judeţene după schimbarea lui Dian Popescu din funcţie.

Senatorul Scarlat Iriza spune că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu se implică absolut deloc în organizarea partidului. I-a dat mână liberă secretarului general Daniel Chiţoiu, susţine Iriza. „Era normal ca atunci când l-au schimbat pe Dian Popescu, eu fiind senator ALDE de Gorj, să-mi predea mie funcţia de preşedinte interimar până la alegeri. Drept urmare, mi-am depus demisia în ultima zi şi în ultima secundă a sesiunii parlamentare. Acum, aştept începutul sesiunii să văd în ce parte o iau”, a declarat Iriza. Parlamentarul crede că organizaţia judeţeană ALDE, condusă de Norica Nicolai, ar înregistra un scor mult sub cel de la parlamentare, dacă mâine ar fi alegeri. „A venit o dată, o oră şi jumătate, şi deja au trecut trei luni şi jumătate de când este preşedinte interimar. Zic că în acest ritm organizaţia ALDE de la Gorj se va destrăma”, a mai spus Iriza.

Senatorul gorjean nu ia în considerare adeziunea la un alt partid în afară de PSD, vorbind inclusiv de dobândirea unui post de vicepreşedinte la nivelul organizaţiei judeţene.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: