Işfan, ode lui Ponta în faţa elevilor de 10

Discurs politic în faţa celor şase copii din Gorj ce au fost premiaţi de Ministerul Educaţiei. Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj le-a amintit tinerilor că primesc bani datorită măsurilor luate pe vremea când Victor Ponta era premier şi că deciziile asumate de Guvern i-au convins să rămână să studieze în România.

Ion Işfan, inspectorul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, i-a felicitat pe cei şase elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat.

Ministerul Educaţiei i-a premiat joi pentru rezultatele lor excepţionale. Işfan a ţinut să adauge şi o notă politică discursului său.

Adjunctul ISJ Gorj le-a reamintit tinerilor că primesc bani datorită unor măsuri întreprinse, în urmă cu câţiva ani, de Victor Ponta, la acel moment premier. „Mă bucură că şi în acest an aţi pus la grea încercare Guvernul şi Ministerul să facă rost de bani şi să vă premieze. A fost un program la care am participat şi noi şi ne dorim să păstrăm copiii excepţionali în România. Au fost nişte măsuri luate de Guvernul Ponta acum câţiva ani de zile, care văd că deja încep să dea rezultate pentru că, dacă mă uit acum, ascultând pe unde sunteţi studenţi sau mai frumos, că şi lucrăm deja în învăţământ în judeţul Gorj. Dacă la prima ediţie în care am premiat tinerii de 10 din judeţul Gorj, majoritatea au plecat din România, se pare că încet, încet, măsurile luate de Guvernul nostru ne fac să sperăm că rămâneţi în România şi, mai mult, veţi munci pentru România. Eu vă recomand din tot sufletul să rămâneţi. Ştiţi că fie pâinea cât de rea, tot mai bine-n ţara mea”, a spus Ion Işfan. (M.M.)

Vizualizări: 3,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: