Motru: Bloc nou de locuințe sociale

Căminul în care locuiesc familiile defavorizate din municipiul Motru va fi demolat. Se va întâmpla anul viitor, dar nu înainte ca autoritățile să ridice un nou bloc de locuințe sociale. Sunt foarte multe solicitări în acest sens, iar municipalitatea nu poate ajuta familiile care au nevoie de un acoperiș deasupra capului pentru că nu mai sunt apartamente disponibile.

În prezent, Primăria Motru este la stadiul de proiect tehnic. În primăvară, va fi demarată licitația și va fi desemnat constructorul. Tot atunci, a anunțat edilul Gigel Jianu, vor demara și lucrările și va fi ridicat un bloc de locuințe.

Două apartamente sociale mai erau disponibile în Motru. Acestea au fost închiriate în această vară unor familii care nu aveau unde să locuiască. „În primăvară, va începe construirea unui nou bloc de locuințe. Avem un număr foarte mare de solicitări, avem un număr mare de oameni care locuiesc în condiții improprii, într-un fost cămin care urmează să fie demolat și se impunea ca să venim în întâmpinarea nevoilor lor, să mai construim un bloc de locuințe. Suntem în faza întocmirii proiectului tehnic”, a transmis primarul din Motru, Gigel Jianu. (A.A.)

Vizualizări: 2,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: