Își caută fratele dispărut din primăvară

Un gorjean de 45 de ani din Bălești este de negăsit după ce în primăvară a decis să plece de acasă, cel mai probabil la muncă în străinătate. Rudele sale l-au dat acum dispărut pentru că nimeni nu mai știe nimic de soarta sa. Ion Lățea muncea prin sat până când a plecat într-o direcție necunoscută, rudele reușind să afle că ar fi fost văzut ultima dată în autogara Târgu Jiu în timp ce încerca să se urce într-un autobuz cu care să plece din țară.

„O vecină ne-a spus că soțul ei l-a văzut în autogară și zicea că merge până la Vâlcea că trebuia să se vadă cu niște băieți cu care să plece în Spania sau Anglia, nu am reținut exact. Noi nu am crezut inițial pentru că ne-am gândit că ne-ar fi spus și nouă dacă lua hotărârea să plece undeva mai departe. Nu am primit de atunci, din 15 martie, nicio veste de la el, iar acum am decis să îl anunțăm dispărut la Poliție pentru că nu se poate să nu știe nimeni nimic despre el. Ne rugăm să nu fi fost bătut, drogat, sau alte lucruri din astea rele și sperăm ca cineva să ne poată da vreo veste despre el”, spune Elena Șarapatin, sora bărbatului.

În urma plângerii depuse de rude, polițiștii au demarat procedurile de căutare a acestuia, bărbatul fiind dat în urmărire națională. „Semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 80-90 de kg. În momentul plecării purta o geacă  din tercot de culoare închisă și pantaloni blue jeans. În urma investigațiilor și verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu cu microbuzul, în direcția Târgu Jiu, relatându-i vecinei sale că intenționează să plece în Spania, la muncă. Numitul Lățea Ion, a fost pus în urmărire la nivel naţional”, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: