Jaf la un magazin de bijuterii

Un bărbat și o femeie au fost retinuți după ce, la începutul lunii septembrie, au comis un furt de bijuterii în valoare de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova. Aceștia au fost identificați și capturați pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Conform declarațiilor Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, în data de miercuri, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, județul Teleorman, au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind suspectați de comiterea unui furt calificat.

Gazeta de Sud a difuzat imagini surprinse de camerele de supraveghere din interiorul magazinului de bijuterii. În aceste înregistrări se poate observa o persoană care ține o lanternă în gură și pare să aibă o pungă în mână, deplasându-se cu dificultate pe podeaua magazinului. La un moment dat, individul se oprește în fața unor dulapuri și începe să caute bijuterii.

Poliția a fost alertată de către un bărbat din Craiova, care a semnalat că, în noaptea de 5 spre 6 septembrie, persoane necunoscute au pătruns într-un magazin situat pe strada Brestei din Craiova și au furat mai multe bijuterii. După desfășurarea unor investigații ample, s-a stabilit că în noaptea respectivă, bărbatul, având fața mascată, a pătruns în clădire prin dislocarea unui perete exterior și a sustras bijuterii din aur și argint, în timp ce femeia a rămas în afara clădirii pentru a asigura locul faptei. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 880.000 de lei, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Dolj.

Cei doi indivizi au fost capturați în ziua de marți, în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă” din București. Ulterior, au fost escortați la sediul IPJ Dolj pentru a fi audiați, iar apoi s-a dispus reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore.

Vizualizări: 1,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: