Un bolovan a căzut pe calea ferată. Circulația feroviară întreruptă pe Defileul Jiului! Update

Update: "Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători pe relația Lainici și Petroșani se desfășoară în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto. Măsura de transbordare cu mijloace auto a călătorilor din trenurile IR 1823 București Nord - Deva, IR 1836 Cluj Napoca - București Nord și R 2084 Pietroșani - Craiova este necesară pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe intervalul Lainici - Petroșani, după ce mai multe bucăți de stâncă, desprinse de pe versant, au rupt un stâlp de susținere și firul de contact între stațiile Stâmbuța - Pietrele Albe, la km 108+600. Menționăm faptul că, personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova intervine în zona km 108+600 cu utilaje și drezine pantograf pentru îndepărtarea bucăților de stâncă de pe calea ferată, înlocuirea stâlpului de susținere și a firului de contact pe toată zonă afectată, astfel încât redeschiderea traficului feroviar să se reia în cel mai scurt timp. Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui incident, cu precizarea că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru finalizarea intervențiilor desfășurate la fața locului, în vederea redeschiderii circulației în condiții normale și în deplină siguranță", transmite Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR.

Știre inițială: Peste 30 de călători sunt transferați de la stația CFR Petroșani către Târgu Jiu. Aceștia călătoreau cu trenurile către Craiova și București, însă circulația feroviară a fost întreruptă în Defileul Jiului. Un bolovan a căzut pe linia ferată și a deteriorat un stâlp.

La stația CFR Petroșani, două trenuri de călători sunt afectate. Este vorba despre trenul 1836 Cluj - București și trenul 2084 Petroșani - Craiova.

Călătorii au fost îmbarcați în autocare la Petroșani și transportați spre Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: