Jandarmul Vlăduț are nevoie în continuare de noi

Premise bune pentru jandarmul gorjean Adrian Vlăduț, diagnosticat cu o boală gravă. Jandarmul a urmat o primă serie de tratament la o clinică din Turcia, cu ajutorul colegilor și gorjenilor cu suflet care au donat sume importante de bani. „A urmat un tratament de specialitate la clinica din Turcia, de altfel singura instituție care i-a creat premisele să se poată face bine. Colegii au fost receptivi la toate apelurile umanitare adresate de către noi. Au ieșit inclusiv în piețe, târguri, zone aglomerate, în mall, și cetățenii ne-au sprijinit. S-a reușit strângerea unei sume importante de bani cu care să contribuie la efectuarea tratamentului și postinternare. Costurile tratamentului sunt foarte mari”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Gorj. 

Adrian Vlăduț are nevoie în continuare de sprijinul gorjenilor pentru a face față cheltuielilor viitoare. „Tratamentul are vreo trei faze, colegul se află după prima fază. Banii strânși, mulțumim pe această cale celor care au contribuit, din păcate au fost suficienți doar pentru prima fază a tratamentului. Vom relua activitatea și le mulțumesc anticipat cetățenilor care înțeleg să salveze o viață. Acea clinică i-ar fi dat speranțe reale de viață”, a precizat colonelul Dorel Roșu, prim adjunct al inspectorului șef al IJJ Gorj. 

Cei care doresc să vină în sprijinul jandarmului gorjean pot face donații în contul: RO16 RZBR 0000 0600 1909 0966, deschis la Sucursala Raiffeisen Bank Târgu Jiu, pe numele Vlăduț Dumitru Adrian.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: