Jianu (Motru): Se impun reduceri de personal

Primarul din Motru, Gigel Jianu, spune că se impun reduceri de personal în instituție, dar crede că acestea nu vor fi acceptate de Consiliul Local. “Se impun reduceri de personal. Trebuie făcut tot posibilul pentru ca aparatul administrativ al unei localități să fie eficient și opriți oameni care să știe să se facă respectați”, a spus Jianu la Tele 3.

Până atunci, primarul a redistribuit sarcini, pentru ca toată lumea să aibă ceva de făcut. “Am mai redistribuit, am mai încărcat cu sarcini. Eu știu ce trebuie făcut, totul depinde de Consiliul Local, care nu va accepta o reducere de personal. Până la urmă se impune, chiar dacă cei care rămân vor avea mult mai mult de muncă. Cine face față rămâne, cine nu, pleacă”, a fost mesajul primarului.

În 2004, Primăria Motru avea 141 de angajați, iar acum sunt plătite 310 persoane de la bugetul local, a spus primarul. “Am preluat primăria în 2016 cu 350, nu eu am făcut angajări. Nu sunt numai funcționari, este numărul total de persoane care sunt în plată de la bugetul local”, a explicat primarul, asta în condițiile în care numărul de locuitori a scăzut, pentru că mulți sunt plecați la muncă în străinătate. (A.M.)

Vizualizări: 2,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: