Concedieri la Rovinari. Filip: O să tai în carne vie!

Se anunță vremuri grele pentru bugetari. Primarul din Rovinari va concedia, de anul viitor, 30 de salariați. Sunt oameni care nu își fac treaba, susține primarul Robert Filip. "Să-i țin să ce? Să îmi consume banii inutil sau să piardă timpul prin birouri?", s-a întrebat edilul.

Robert Filip a făcut o evaluare a activității tuturor angajaților din primărie. De la anul, se anunță restructurări masive. 30 de oameni vor fi concediați pentru că nu și-ar fi făcut treaba. Filip a declarat, la Tele3, că nu vor rămâne în instituție oameni care nu îți justifică salariul și nu muncesc.

“Eu am văzut ce nu e bine la primărie. Analizez lucrurile. În primăvara anului viitor, o să tai în carne vie. O să plece acasă 30 de oameni care nu au de lucru, care nu își fac treaba. Nu am de ce să-i țin! Să-i țin să ce? Să îmi consume banii inutil sau să piardă timpul prin birouri?”, a adăugat Filip.

Filip a spus că măsura va fi luată în primăvară, chiar dacă urmează alegerile locale. Până atunci, va face evaluarea la sânge a tuturor salariaților. (A.A.)

Vizualizări: 5,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: