Primarul din Gorj care nu vrea să dea vouchere de vacanță

Spirite încinse la Primăria Rovinari din județul Gorj. Niciun bugetar nu va pleca în vacanță pe bani publici. Primarul a decis să nu acorde voucherele de vacanță. Angajații care nu sunt împăcați cu ideea sunt invitați chiar de edil să-l dea în judecată.

Primarul Robert Filip a și explicat, la Tele3, de ce nu vrea să le acorde subalternilor săi vouchere de vacanță: „Vrei să-ți dau vouchere de vacanță și tu să pleci în vacanță pe banii statului, să pierzi timpul? Păi ce înseamnă treaba asta? Să mă dea în judecată! Ne judecăm! Vedem cine are dreptate”.

Supărarea edilului vine după ce a constatat că sunt salariați care nu-și fac treaba și nici bugetul nu este prea mare ca să-i permită să distribuie și tichete de vacanță salariaților. „Nu vreau să le mai dau! O să vedem dacă sunt obligatorii sau nu! Rămâne de văzut! Nu dau la nimeni anul acesta! Vedem ce argumente vor avea în instanță. Dacă nu reușim să găsim o înțelegere, o să le scădem și salariile, o să eficientizăm niște lucruri care nu funcționează. Facem asta pentru că am înțeles că, dacă nu ești un om cumpătat, conduci o primărie ca pompierul și ajungi să ai cheltuieli cu munca vie câteva zeci de miliarde pe an. Nu e în regulă când oamenii aceștia nu produc”, a mai adăugat Robert Filip. (A.A.)

Vizualizări: 4,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: