Jiul Rovinari a început sezonul în forță, cu 13 goluri marcate

Noul sezon de Liga 4 a avut programat duminică startul iar câștigătoarea Supercupei Gorjului din acest an și-a asigurat cel mai bun golaveraj după prima etapă. Jiul Rovinari nu a avut milă de nou-înscrisa în campionat, AS Jupânești marcând 13 goluri în poarta nefericitului portar al oaspeților.

La startul acestui sezon de Liga 4 ar fi trebuit să fie 14 echipe dar pentru că vicecampioana din sezonul trecut, Petrolul Bustuchin, s-a desființat, AJF Gorj este nevoită să meargă mai departe cu 13 formații dintre care una va sta în fiecare etapă. În prima etapă disputată în week-end echipa care a stat Vulturii Fărcășești dar însă încă alte două formații nu au disputat meciul de la Florești, acolo unde formația din Țînțăreni trebuia să joace cu Pandurii Târgu Jiu. Pentru că gazdele nu au avut viza medicală, oficialii delegați de AJF Gorj nu au permis disputarea jocului iar Pandurii va câștiga cele trei puncte la masa verde. Campioana sezonului trecut, CSO Turceni și/a respectat blazonul și s-a impus la scor în meciul cu Internațional Bălești, scor 5-1. Și Petrolul Stoina a câștigat în prima etapă, pe teren propriu, scor 4-2 în meciul cu Viitorul Negomir. Surpriza neplăcută a etapei a fost Petrolul Țicleni care a remizat acasă cu Minerul Motru, scor 3-3.

Satelitul echipei Gilortul Târgu Cărbunești a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu Minerul Mătăsari, scorul partidei fiind 1-3.

Rezultate Liga 4, Etapa 1

Petrolul Ticleni - Minerul Motru 3 – 3

CSO Turceni - Internațional Bălești 5 – 1

Gilortul 2 Târgu Cărbunești - Minerul II Mătăsari 1 – 3

Petrolul Stoina - Viitorul Negomir 4 – 2

Jiul Rovinari - AS Jupînești 13 – 0

Unirea Țînțăreni – Pandurii Târgu Jiu 0-3

Vulturii Fărcășești a stat

Galerie foto


Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: