Jiul Rovinari și Vulturii Fărcășești continuă drumul spre finala cupei!

Faza județeană a Cupei României Gorj a ajuns în sferturile de finală, meciurile fiind programate miercuri după-amiază. Liderul de la județ, Jiul Rovinari, dar și Vulturii Fărcășești continuă drumul spre finală după rezultatele bune din această fază a competiției.

FOTO: Facebook / Vulturii Fărcășești

Cupa României Gorj a ajuns în sferturile de finală ale competiției, fază din care s-au calificat mai departe cele patru echipe care s-au impus în meciurile de miercuri. Printre favoritele la câștigarea cupei se numără liderul la zi al campionatului Ligii 4 dar și Vulturii Fărcășești, formație care a  trecut la scor de Petrolul Stoina. „CALIFICARE!!! Trecem de Petrolul Stoina și ne continuăm drumul spre finală! Au marcat: Pîrvulescu Mihai, Oprea Mădălin, Gruia Ionut, Berescu Ionuț și Catană Alexandru!”, au anunțat Vulturii pe pagina oficială.

Jiul Rovinari a trecut cu scorul de 4-2 de Internațional Bălești, în celelalte două meciuri disputate învingătoarele fiind Minerul Motru și Unirea Țînțăreni.

Rezultate Cupa României Gorj:

Bradul Polovragi – Minerul Motru 1-4

Unirea Țânțăreni – CSC Negomir 5-1

Petrolul Stoina – Vulturii Fărcășești 0-5

Jiul Rovinari – Internațional Bălești 4-2

Tot Jiul Rovinari și Vulturii Fărcășești sunt echipele care conduc și în campionatul din liga 4 Gorj, acolo unde a fost programată etapa a 16-a în care ambele formații clasate pe primele două locuri în Liga 4 au reușit să obțină victorii.

Liga 4 Gorj, Rezultatele  etapei a 16-a

Petrolul Țicleni - Unirea Țînțăreni 1 – 2

Petrolul Stoina - Minerul Motru 2 – 2

Minerul Mătăsari - Petrolul Bustuchin 1 – 2

Jiul Rovinari - CSO Tismana 1 – 0

Internațional Bălești - Vulturii Fărcășești 0 – 4

CSC Negomir - Parângul Bumbești-Jiu 4 – 1

AS Jupânești - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 3 – 2

Galerie foto


Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: