Hagi a marcat în poarta Columbiei în amicalul de la Madrid

Meciul amical dintre România și Columbia, disputat marți seara, la Madrid, s-a încheiat cu scorul de 2-3. Columbienii au dominat clar 80 de minute, dar ultimele secvențe ale jocului au aparținut tricolorilor care au marcat de două ori.

România a fost învinsă marți seară, de Columbia, scor 2-3, pe stadionul Wanda Metropolitano, din Spania. Elevii lui Edi Iordănescu au salvat rușinea, fiind conduși cu 3-0 dar revenind  după un final de senzație.

Sud-americanii au dominat atmosfera și fondul sonor în preajma startului superamicalului de la Madrid. Pe "Metropolitano" a fost o atmosferă tipic sud-americană, cu peste 40.000 de oameni în tribune.

După 30 de ani, Hagi a marcat din nou contra Columbiei dar nu Gică, ci Ianis Hagi (84). Acesta a profitat de eroarea lui Rios, a șutat și a reușit golul de onoare. În prelungiri, Florin Tănase a înscris și el, scor 2-3, dar nu a mai fost timp de o remontada, precum împotriva Elveției!

Astfel, România a fost învinsă de Columbia în cel de-al doilea meci de pregătire pentru Campionatul European din vară, scor 2-3. Bilanțul general al acțiunii din această lună este un egal și o înfrângere, golaveraj 3-4.

În celălalt meci amical din această lună, România a remizat la București cu Irlanda de Nord, 1-1.

Galerie foto


Vizualizări: 1,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: