Jucător de bază al oltenilor, în pericol să rateze restul sezonului

Nicuşor Bancu a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi s-a operat în Italia. Acum, un alt jucător important al Universităţii Craiova, Ştefan Baiaram, a devenit indisponibil pe termen lung și urmează să fie operat la Barcelona.

Accidentat în două rânduri în toamna aceasta, prima dată într-un meci de campionat cu Hermannstadt, la Mediaş, mijlocaşul de 20 de ani a suferit o recidivă la meciul din Cupa României, cu FC Argeş, şi a ratat ultimele două partide din 2022. După ultimele investigaţii, accidentarea s-a dovedit mai gravă decât se credea, Baiaram urmând să rămână în afara terenului o lungă perioadă. În lotul Universităţii Craiova pentru stagiul din Turcia nu s-a aflat Ştefan Baiaram, despre care ProSport a anunţat că este accidentat grav şi se va opera la Barcelona, urmând să rateze restul stagiunii.

Internaţionalul de tineret şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă la Paris, unde şi-a celebrat şi ziua de naştere, alături de prietena sa, dar la revenirea în ţară veştile nu sunt deloc unele optimiste, el urmând să absenteze mai mult timp de pe teren.

Universitatea Craiova a perfectat transferul lui Alexandru Işfan, de la FC Argeş, şi în ideea de a compensa absenţa de lungă durată a lui Ştefan Baiaram. Deşi cei doi evoluează în benzi diferite, au acelaşi profil şi ambii sunt jucători „under”. În funcţie de poziţionarea lui Andrei Ivan, ca vârf sau în bandă, Işfan ar putea evolua extremă stânga sau în partea dreaptă, acolo unde l-ar concura pe Alexandru Cîmpanu.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: