Vor prima victorie a sezonului în primul meci al anului

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu deschid joi seria meciurilor oficiale din 2023. Gorjenii au programată o partidă pe teren propriu, contra celor de la CSM Miercurea Ciuc.

Meciul din etapa a13-a din Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin este primul programat în acest an în Sala Sporturilor.

Cu această ocazie noul antrenor al CSM va debuta pe banca gorjenilor. Acesta nu a avut prea mult timp de lucru cu echipa, fiind numit înainte de anul nou. Jucătorii spun că s-au acomodat cu noul antrenor și că vor prima victoria sezonului. „Ne-am acomodat cu noul antrenor, am avut o perioadă bună de antrenamente și cred că ceea ce am făcut la pregătire ne va ajuta foarte mult în acest meci. Vrem să obținem prima victorie din acest sezon”, a prefațat Bogdan Penciu partida cu Miercurea Ciuc. Baschetbalistul echipei gorjene  face apel și la publicul gorjean să fie alături de echipă la primul meci din 2023. 

Jucătorii au reluat antrenamentele imediat după anul nou pentru a se prezenta în ceea mai bună formă la primul meci din 2023. Meciul de joi este unul extrem de important pentru gruparea gorjeană în lupta pentru menținerea în Liga Națională.

Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: