Jucătorii au primit indicaţii să stea acasă

Antrenorul Călin Cojocaru le-a recomandat jucătorilor săi să stea acasă în această perioadă de suspendare a campionatului. Tehnicianul le-a dat acestora şi program de pregătire individual care poate fi  efectuat de  fiecare  acasă, pentru că le-a interzis să meargă la săli de forţă.

Jucătorii echipei Pandurii au primit liber până la anunţarea de noi veşti de la FRF, urmând ca în perioada următoare să se pregătească fiecare la el acasă. ”Le-am dat program să se antreneze individual. Le-am recomandat să se pregătească acasă, la sală chiar le-am spus să nu meargă, fiindcă se expun, e spaţiu închis, multă lume şi nu e indicat. Cel mai important este să trecem peste nenorocirea asta”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, care de asemenea a plecat la Timişoara.

După 24 de etape trecute din acest sezon de Liga 2, Pandurii Târgu Jiu ocupă ultimul loc, 19, cu doar 8 puncte acumulate şi cu şanse aproape nule  de a se mai salva de la retrogradare. În următoarele trei etape, Pandurii ar fi trebuit să joace cu SCM Gloria Buzău (deplasare, 14 martie), Metaloglobus (acasă, 21 martie) şi UTA (deplasare, 28 martie).

Vizualizări: 368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: