Meciul Islanda - România va fi amânat de UEFA

Oficialii FRF au primit miercuri informații că UEFA a decis să se amâne meciurile internaționale din următoarea perioadă. Decizia a fost luată, dar mai lipsește doar anunțul oficial, care se va face în două-trei zile.

Meciul Islanda - România, din 26 martie, contând pentru barajul pentru Campionatul European din 2020, dar și jocul de tineret România - Danemarca, programat pe 31 martie, la Craiova, în preliminariile Campionatului European din 2021, vor fi amânate. Vor fi suspendate, probabil, toate jocurile internaționale a informat  gsp.ro.

Decizia UEFA a fost luată după ce s-a constatat că mulți jucători sunt prinși în zonele „roșie” și „galbenă” și, chiar dacă vor putea să plece de acolo, trebuie să stea în carantină.  

FRF a primit semnale de la UEFA că jocurile vor fi amânate, dar decizia n-a fost încă anunțată oficial. Preşedintele Răzvan Burleanu a dezvăluit că a vorbit la UEFA și i-a anunțat că ia în calcul inclusiv ca naționala să nu se prezinte în Islanda dacă sănătatea jucătorilor va fi amenințată.

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: