Plasaţi în carantină la stadion, meci în pericol să nu se dispute

Meciul dintre Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, din etapa a treia a play-off-ului, ar putea fi în pericol să nu se dispute  a informat Pro Sport.  Mai mulți pasageri veniți cu un autocar din Italia, via Grecia, au fost plasați în carantină la stadionul pe care evoluează echipa locală Astra Giurgiu.

Aflat la granița cu Bulgaria, orașul Giurgiu are deja primele suspiciuni de persoane infectate, după ce, tot mai mulți români se întorc cu mașinile din Italia, pe ruta Grecia, pentru a evita astfel carantina. Nu mai puțin de 21 de români veniți din Italia, dar și șoferul autocarului cu care aceștia se deplasau, au fost plasați în carantină la Giurgiu, ca măsură preventivă împotriva coronaviruslui. Aceștia au fost plasați într-o sală de lângă tribuna a doua a stadionului „Marin Anastasovici” și vor sta sub observație timp de 14 zile.

Medicii formației Astra Giurgiu au luat deja primele măsuri pentru a preveni ce este mai rău. Întrucât Liga 1 încă se desfășoară, chiar și cu porțile închise, staff-ul medical încearcă să țină situația sub control și le administrează, începând de marţi, o cantitate mare de vitamina C jucătorilor și tuturor celor implicați în pregătirea meciurilor, pentru a le crește imunitatea.

Surse ProSport susțin că jucătorii primesc vitamina C în cantitate de 1000 mg pe zi. O situație asemănătoare se petrece și la CFR Cluj. Măsurile sunt inspirate de la cluburile din Premier League, acolo unde doctorii le administrează tuturor jucătorilor vitaminca C în doze foarte mari.

Vizualizări: 2,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: