Jean Willy Ngoma neagă acuzaţiile din presă, a adus şase jucători şi un investitor

Noul director de scouting al clubului Pandurii Târgu Jiu este acuzat în presa centrală de fraudă, pe lângă alte acuzaţii false care i se aduc impresarului belgian. Jean Willy Ngoma, care a fost recent prezentat de cei de la Pandurii ca fiind soluţia de viitor a echipei, a adus deja şase jucători şi susţine că va aduce şi un investitor.

Presa centrală a publicat o serie  de acuzaţii grave la  adresa impresarului belgian Jean Willy Ngoma, numit recent director de scouting la Pandurii Târgu Jiu. Conform gsp.ro, belgianul ar fi fost investigat pentru fraudă. „În Belgia, unde a pozat deseori în „omul lui Mino Raiola”, alt superagent din fotbalul mare, tânărul director de scouting a fost investigat în ultimii ani pentru mai multe acuzații de fraudă”, scrie cotidianul Gazeta Sportuirlor care a discutat şi cu impresarul Jean Willy Ngoma, cel care se ocupă de aducerea de jucători la Pandurii: „Planul nostru cu Pandurii e foarte serios. Avem o viziune clară a ceea ce vrem să facem pentru a face acest club mare. Am adus deja jucători pentru sezonul viitor. Suntem ambițioși și nu putem lăsa o asemenea poveste frumoasă să nu se întâmple”.

Jean Willy Ngoma susţine că nu este căutat şi are domiciliul în Belgia şi, în ceea ce priveşte materialul publicat de gsp.ro, susţine că va urma calea legală pentru a demonstra că nu este vorba de el  în materialele prezentate de cotidianul central: „Locuiesc în Belgia, am domiciliul acolo şi pot demonstra oricui acest lucru.  Am discutat cu avocatul şi voi urma calea legală, au prezentat o filmare  cu un tip negru dar asta nu înseamnă că sunt eu”.  

Directorul Ngoma a precizat că s-a implicat deja să salveze Pandurii şi simte că sunt oameni speriaţi că echipa poate renaşte: „Toată lumea pare că vrea ca acest  club  să moară. Poate unii s-au speriat că Pandurii poate renaşte. Deja am găsit un investitor care va veni la Pandurii, totul e legal şi vom plăti o parte din salarii. Este vorba de un investitor din Rusia”.

Cei de la Pandurii au o părere foarte bună despre noul membru din conducerea clubului şi sunt de acord cu politica de transferuri propusă de acesta, mai ales că a adus deja o serie de şase jucători care se pregătesc cu echipa şi pe care acesta îi va şi plăti  „E un fost jucător de fotbal, devenit scouter. Pare serios şi implicat. Îl interesează un proiect pe termen lung. A fost atras de brandul Pandurii și de stadionul de la Târgu Jiu. Va aduce jucători și va lua 50 la sută din fiecare transfer. Deja a adus câţiva jucători care au semnat precontracte cu noi. Până la vară, îi plătește Willy”,a spus directorul sportiv Camilian Floroiu, pentru gsp.ro, referitor la jucătorii tineri aduşi de noul director la Pandurii.

Jean Willy Ngoma a promis la numirea sa la Pandurii investiții, prime și jucători şi, într-o prezentare prin care încearcă atragerea de sponsori străini, impresarul belgian prezintă şi jucătorii pecare i-a adus: Levi Opdam (PSG), Alexander Balisani (Leyton Orient), Steven Goma (PSG), Emmanuel Okeke James (Dinamo Zagreb), Joseph Olamide Oluwabusola (Bournemouth) și Bakary Jaiteh (AS Roma). Toți sunt tineri care au evoluat la echipe de tineret din Occident şi se află acum la echipa din Târgu Jiu unde se pregătesc sub comanda lui Călin Cojocaru. Cinci dintre ei au fost  deja prezentaţi oficial,doi dintre ei, Okeke James şi Steven  Goma, evoluând şi în  meciuri amicale pentru Pandurii. Mai mult, pentru că urmează să rămână  la Târgu Jiu, cei care au sub 17 ani şi încă sunt elevii îşi vor continua aici studiile.

Galerie foto


Vizualizări: 1,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: