Jucătorii Craiovei fac antrenamente zilnic pe Skype

Pentru a-şi menţine în formă jucătorii, antrenorii Universităţii Craiova au stabilit program de pregătire zilnic. Aflaţi în izolare acasă, toţi jucătorii trebuie să participe la şedinţe de pregătire pe Skype cu kinetoterapeutul Alin Burileanu.

Jucătorii Universității Craiova continuă să se antreneze în plină pandemie, împreună dar nu în același loc ci fiecare fotbalist la el acasă, prin intermediul Skype. Alin Burileanu, kinetoterapeutul oltenilor, a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apar și jucătorii Craiovei, Valentin Mihăilă și Ștefan Baiaram.

Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a luat vacanță, în urma deciziei conducerii, imediat când s-a înmulțit numărul persoanelor infectate cu COVID-19.

Mihai Roman este unul dintre jucătorii care a luat pauză mai devreme pentru că avea probleme de sănătate. Atacantul Craiovei, a vorbit despre cât de greu îi este să se descurce din cauza coronavirusului: „Nu eram obișnuiți cu această carantină și cu statul în casă, dar trebuie să respectăm această situație cu toții. Pot să lucrez anumite exerciții dar nu pot să fac efort susținut. Trebuia să merg în Italia, la Padova, la un doctor bun. Nu am mai putut să ajung din cauza problemelor care au apărut. Am încercat să găsim cel mai bun doctor pe această specialitate și acesta e în Padova. Vrem să ajungem la dânsul, dar nu știu dacă e posibil acest lucru în curând.  Sunt sigur că nu am nimic și că se poate rezolva. Nu m-am speriat. Eram anunțat titular cu Mediaș și a fost un șoc. Dintr-o dată nu am mai făcut nimic. Dar nu mă gândesc la retragere. Eu vreau să cred că nu am nimic și că o să primesc acceptul să mă întorc pe teren după ce fac un control”. Mihai Roman a fost surprins de declararea stării de pandemie tocmai când se pregătea să plece la tratament și când România a sistat toate zborurile spre Italia.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: