Anamaria Prodan: Fotbalul va dispărea, lumea se va concentra pe sănătate

Anamaria Prodan, impresarul care a transferat foarte mulţi jucători în primele două ligi, are o previziune sumbră. Agentul de succes din România crede că fotbalul va dispărea o perioadă şi lumea se va concentra pe sănătate.

Impresarul Anamaria Prodan are previziuni sumbre pentru lumea fotbalului şi consideră că sănătatea va fi de acum în prim-plan. Aflată la Dubai, unde s-a mutat cu familia, aceasta a făcut în ultimele zile mai multe donații spitalelor din România pentru lupta împotriva coronavirus, Impresarul crede că după terminarea pandemiei fotbalul din întreaga lume va avea serios de suferit. „Ok, virus, răceală, coronavirus. Nimeni nu se gândea că impactul acestui virus va fi atât de puternic încât să oprească lumea în loc. Aici, la Dubai, nu a existat panică. Nu a fost nebunie. Ai voie să ieși cu mănuși și măști. Viața este foarte, foarte normală”, a a declarat Anamaria Prodan despre situaţia din Dubai pentru Realitatea Sportivă, precizând că oamenii de fotbal trebuie să facă mai mult pentru a ajuta medicii şi spitalele: „Am fost foarte supărată pe oamenii din fotbalul românesc. Îmi doream să iasă în față cu o donație pentru orice spital. Nu jigniri și scandal, cum am fost obișnuiți. Nu numai medicii sau fotbaliștii trebuie să facă sacrificii. Trebuie să găsim variante cu toții. Pentru fotbal este foarte greu, va fi dezastru. Când am vorbit cu Ioan Mărginean mi-a spus: ”Ana, la Mediaș avem probleme mari, nu avem măști!”, așa că l-am ajutat. Dacă nu luptăm să ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe. Dacă noi stăm și aplaudăm de la balcon sau punem imnul celor care luptă în linia întâi, nu o să facem nimic. Oamenii ăștia au nevoie de bani. Fotbalul va dispărea şi toată lumea se va concentra pe sănătate”.

Impresarul de fotbaliști a donat materiale sanitare și anume 800 de combinezoane, 1000 de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, pentru două spitale din România, Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București. În acest demers i s-a alăturat finul său și totodată fostul fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, în prezent om de afaceri în Germania. Mai mult, cei doi au mai achiziționat 2000 de măști de protecție, pentru doctori, ce vor ajunge la destinație zilele viitoare, după expedierea comenzii.

Galerie foto


Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: