Jucătorii de la Pandurii au încheiat cantonamentul de iarnă. Cine e accidentat!

Jucătorii de la Pandurii au primit două zile libere după ce au încheiat vineri stagiul de pregătire centralizată efectuat în baza proprie de antrenament. Fotbaliştii antrenaţi de Adrian Bogoi au avut parte de antrenamente fizice în special, majoritatea pe zăpadă, terenul fiind deszăpezit abia la mijlocul săptămânii.

Lotul avut la dispoziţie de tehnician a numărat între 25 şi 30 de jucători dintre cei aflaţi sub contract cu clubul, dar şi în probe, lipsind de la pregătire doar Daniel Ciobanu, operat de apendicită chiar la debutul pregătirii, şi Bogdan Dănăricu, operat la genunchi în această iarnă.

De asemenea sârbul Milenko Skoric a părăsit echipa la jumătatea pregătirii, nemulţumit de restanţele salariale acumulate. Pe parcursul pregătirii s-au accidentat însă alţi doi jucători, Dodoi având probleme la genunchi şi Şendroiu suferind o mică ruptură musculară.

În aceste condiţii, lotul pe care se va baza antrenorul pandurilor începând de luni este mult mai redus numeric, Bogoi aşteptând ca de luni să fie completat cu jucătorii cu care clubul se află în negocieri.

În prezent Bogoi se bazează pentru pregătire şi jocuri amicale pe portarii Alexandru Opriţa, Mihai Cotolan şi Alexandru Teodosescu şi jucătorii Nicolae Cotolan, Robert Gheorghe, Milos Draca, Marius Almic, Andrei Lică, Laurenţiu Tudor, Alexandru Trancă, Adrian Tănăsoiu, Andrei Blejdea, Rareş Cristea, Alexandru Vasilescu, Cristian Raiciu, Alexandru Vodă, George Tudoran, Patrick Popescu şi juniorii Sebastian Safta, Ovidiu Rasoveanu, Iulian Măicăneanu şi Robert Dănescu.

În total sunt 22 de jucători valizi, dar din lot mai fac parte Daniel Ciobanu, devenit indisponibil pentru următoarele două luni după operaţia de apendicită, Bogdan Dănăricu, jucător care s-a operat recent la genunchi şi pe care nu se va conta în acest retur, dar şi Gabriel Dodoi şi Andrei Şendroiu, ambii cu probleme medicale după acest stagiu de pregătire.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: