Pandurii cere zeci de milioane de euro daune

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a înaintat la Primăria Târgu Jiu o adresă prin care cere, printre altele, prelungirea pentru o perioadă de 15 ani a contractului de comodat pentru Stadionul Municipal.

Contractul încheiat între cele două părți expiră în 2020, dar baza sportivă nu a putut fi folosită în ultimii ani din cauză că este în modernizare. Reprezentanții clubului sportiv au transmis administrației locale că, în situația în care va refuza prelungirea contractului de comodat, să-i plătească daune morale de 20 de milioane de euro.

Primarul Marcel Romanescu s-a arătat amuzat de solicitarea celor de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, dar spune că o va supune dezbaterii Consiliului Local, poate chiar în următoarea ședință. ”Am primit o solicitare în acest sens. E foarte amuzant. Cum să faci o astfel de solicitare? În momentul de față, nu văd temeiul pentru solicitarea respectivă. Oricum, am dat-o la Direcția Juridică și secretarului să o analizeze, dar vedem. O să supun dezbaterii Consiliului Local. La momentul aceasta trebuie să ne gândim în primul rând dacă vom avea echipă și ce facem cu echipa aceasta”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Cât despre daunele cerute de CS Pandurii pentru că a fost privat de folosirea terenului, primarul Romanescu spune că ”la vremea aceea, contractul a fost suspendat prin hotărâre de Consiliu Local, prin aceeași modalitate prin care le-a fost și dat în comodat stadionul”.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: