A semnat pentru un an și jumătate cu Pandurii

Fostul jucător al echipei Pandurii, Laurențiu Tudor, a revenit acum la Târgu Jiu din postura de jucător liber de contract. Clubul l-a dorit pe Tudor și în vară şi chiar l-a adus la pregătire câteva zile, dar nu s-a ajuns la un acord cu echipa din Cugir.

Revenit la reunirea lotului la Târgu Jiu, Tudor (foto dreapta jos) a semnat joi din nou cu Pandurii, pentru un an şi jumătate. Mijlocaşul crescut la grupele de copii şi juniori de la Pandurii a jucat după juniorat la Pandurii II, dar şi la prima echipă, debutând în Liga I chiar la meciul cu ASA Târgu Mureş, când gorjenii au refuzat să mai intre pe teren în repriza a doua.

În ultimele două sezoane şi jumătate a jucat pentru Metalurgistul Cugir şi Ripensia Timişoara, dar şi-a dorit foarte mult să revină la Târgu Jiu. Deşi nu este gorjean, Tudor consideră Târgu Jiul ca fiind acasă pentru că aici a jucat încă de când era copil şi a trecut prin mâna tuturor antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori la diferite grupe de vârstă: „Mă bucur că am revenit acasă. Pandurii este clubul care m-a format ca fotbalist şi mă bucur că am onoarea să joc din nou pentru această echipă! O să muncesc foarte mult să îmi ajut echipa şi sper ca în următorii ani să ducem din nou Pandurii acolo unde îi este locul, în Liga I!”.

Vizualizări: 2,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: