Jucătorul care l-a înlocuit pe Cicâldău s-a despărţit de Universitatea

Jucătorul adus să-l înlocuiască pe Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova, francezul de origine magrebiană Lyes Houri s-a despărţit de formaţia din Bănie. Clubul a decis să nu-i achite clauza de achiziţionare definitivă de la clubul maghiar MOL Fehervar.

Oltenii au plătit 100.000 de euro pentru împrumut pe un an şi mai trebuiau să livreze încă o jumătate de milion de euro grupării din Ungaria, după cum a anunţat ProSport.

Mihai Rotaru, principalul acţionar al grupării din Bănie, spera ca maghiarii să-şi reducă pretenţiile, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar Houri va reveni la MOL Fehervar, formaţie care va evolua, ca şi Universitatea Craiova, în preliminariile Conference League. „Mulţumesc pentru tot!” este mesajul adresat de Lyes Houri, pe Instagram, clubului din Bănie, de care se desparte numai după un an.

Mihai Rotaru se declara extrem de entuziasmat de fotbalistul magrebian după primele meciuri alea acestuia la Craiova, declarând că vrea să-l achiziţioneze definitiv: „Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeți pe Lyes Houri. Am spus de când l-am văzut că este marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Se așteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, îl achiziționăm definitiv cu siguranță. Am plătit o sumă de împrumut și avem opțiune din vară. Trebuie mereu să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriță, Băluță, pe acest stil”.

Lyes Houri s-a accidentat în singurul amical susţinut de Universitatea Craiova în iarna trecută, în stagiul din Antalya, câştigat împotriva maghiarilor de la Paksi, scor 5-2. Houri a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul piciorului drept şi a fost operat în Franţa. Chiar şi după ce Houri a suferit acea accidentare gravă, Mihai Rotaru spunea că îl aşteaptă să se refacă, iar Universitaea Craiova va achita clauza de achiziţionare definitivă.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: