Junioarele CSM revin după două luni de pauză

Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu vor avea parte de un final de săptămână încărcat. Handbalistele vor lua parte la turneul de la Slatina unde au programate trei meciuri în cadrul celui de-al doilea turneu al seriei.

Antrenor principal la grupa de junioare 3a CSM Târgu Jiu,  dar și antrenor secund la echipa de senioare, Andrei Enache, va avea parte de un final de săptămână extrem de încărcat. Acesta  va face deplasarea cu grupa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, la Slatina, pentru meciurile din cadrul turneului 2 din Campionatul Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor 3, iar apoi va merge la Deva, pentru a fi alături de echipa feminină de senioare pentru importantul meci cu CSM Deva.  „Este un sfârșit de săptămână foarte important pentru clubul nostru. Echipa de junioare 3 merge la Slatina pentru a desfășura al doilea turneu de calificare, iar senioarele merg la Deva, pentru ultimul turneu din grupă. În ceea ce privește echipa de junioare, odată cu retragerea echipei HCM Craiova, vom disputa un meci mai puțin la acest turneu, lucru care mă bucură, pentru că încărcătura fizică va fi mai mică pentru jucătoare. Venim după o pauză de două luni de la primul turneu, dar sunt foarte încrezător că vom reuși să jucăm un handbal foarte bun. Noi ne dorim, și acesta este obiectivul meu și al clubului, ca aceste fete să acumuleze tot ceea ce este necesar pentru a performa în handbalul de performanță în cel mai scurt timp”, a spus Eneche pentru site-ul oficial al CSM.

Inițial, turneul junioarelor 3 era programat pentru perioada 7-11 aprilie, dar reprezentanții echipei HCM Craiova au decis să retragă echipa din campionat. Astfel, în Seria J au rămas CSM Târgu Jiu, CSS Petroșani, CSS Hunedoara și CSM Slatina.

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu este liderul Seriei J după ce tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus în toate cele patru meciuri ale primului turneu, desfășurat la Târgu Jiu, la începutul lunii februarie.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: