Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu au luat parte la Trofeul Oltenia

Echipa de handbal masculin Juniori 4 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Vali Popescu, a participat la Trofeul Oltenia. Întrecerea a avut loc înaintea jocurilor din campionat și numără mai multe turnee.

Primul turneu al întrecerii s-a desfășurat la Pitești, în sala Școlii Nr 13 Trivale ”Mircea Cel Bătrân”. Pe lângă CSM Târgu Jiu, la acest turneu au participat și echipele LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești.

În cadrul Turneului 1, CSM Târgu Jiu a disputat două partide. În prima partidă CSM Târgu Jiu a jucat cu ACS Danubius Corabia, iar în cele de al doilea meci, cu CSS Drobeta Turnu Severin. Pentru tinerii jucători de la CSM Târgu Jiu a fost o bună oportunitate de se bucura de jocul de handbal, iar acest lucru s-a văzut pe teren, acolo unde jucătorii pregătiți de Vali Popescu au avut o evoluție foarte bună. ”Sunt foarte mulțumit de copii, au avut o evoluție foarte bună. I-am văzut cum au jucat cu mare plăcere la acest turneu. Au terminat cele două jocuri arătând o bucurie de nedescris, cea ce este cel mai important”, a precizat antrenorul micuților handbaliști pentru csmtargujiu.ro.

Lotul de juniori 4 al CSM Târgu Jiu: Robert Guran, Mihai Ularu, Patrick Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, David Bîrlete, Vlad Călinoiu, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac, David Popara, Ștefan Stănoiu Cazacu, Mihai Bordușanu, Tudor Manda.

Următorul turneu la care vor lua parte juniorii CSM va avea loc pe 11 decembrie, în Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: