Juniorii de la Pandurii, lăsaţi în frig

Micii sportivi de la Pandurii au rămas fără încălzire. Gazele au fost tăiate încă din primăvară, iar juniorii cazaţi la club se încălzesc acum cu ajutorul aparatelor de aer condiţionat. Clubul nu a mai avut bani să achite facturile, dar încearcă să facă rost pentru ca fotbaliştii să nu tremure de frig când se vor întoarce din vacanţă.

Administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, a confirmat, la Radio Infinit, situaţia grea de la Centrul de Copii şi Juniori. „Deconectaţi de la gaze suntem din aprilie 2018, dar avem curent. Suntem deconectaţi pentru că nu s-a plătit. A venit o factură mare dinainte de insolvenţă, am mai consumat şi ulterior. Am făcut demersuri, că suntem în insolvenţă, şi ar trebui să nu ne deconecteze, dar nu s-a ţinut cont. E o sumă de 50 de mii de lei. Se încălzesc cu aparatele de aer condiţionat, cu curent electric”, a transmis Golea.

Până când se vor întoarce fotbaliştii din vacanţă, Golea speră să facă rost de bani măcar să achite parţial facturile la încălzire. Bani ar fi din drepturile de televizare, dar sunt blocaţi la Federaţia Română de Fotbal, care aşteaptă ca gruparea de fotbal de la Târgu Jiu să plătească amenda primită după ce nu s-a prezentat la meciul cu ASA Târgu Mureş, în urmă cu doi ani. Clubul a dat apoi în judecată 13 fotbalişti şi FRF. „Mai sunt patru juniori cazaţi acum. Ceilalţi au plecat în vacanţă şi urmează să se întoarcă din ianuarie. Până atunci, am purtat discuţii cu cei de la Gaze, în ideea că achit jumătate din sumă. Mai sunt nişte drepturi de televiziune pe care trebuie să le primească Pandurii. Nu am primit decât 6.000 de euro. Avem acea amendă de la Federaţie de un miliard (n.r. lei vechi) şi trebuie să compensez cu dumnealor. Am fost la Bucureşti, am avut termen cu Federaţia, dar nu a fost finalizat acest proces”, a încheiat Golea.

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: