Nominalizare neașteptată pentru eliminarea de la Survivor

Faimoșii de la Survivor nu trec prin cea mai bună perioadă a lor în show-ul de la ProTv. Au pierdut două jocuri pentru imunitate și au fost propuși patru dintre ei spre eliminare.

Echipa Faimoșilor se confruntă cu o nominalizare neașteptată pentru eliminare, după al doilea joc de imunitate din această săptămână.

Emisiunea din Republica Dominicană i-a dus pe participanți în fața unor noi provocări și probe, dar și la eliminări surpriză.

Războinicii demonstrează că sunt mai pregătiți decât echipa adversă și au câștigat meciul de marți cu scorul de 7 – 5, Faimoșii fiind nevoiți să facă o nouă nominalizare în Consiliul de marți seară.

Pe lângă Crina Abrudan, Ada Dumitru și DOC care sunt candidații care se află pe lista scurtă pentru ieșirea din reality show-ul de la Pro TV, acum și Carmen Grebenișan a intrat pe listă, nominalizarea sa fiind una neașteptată. Ea a strâns 4 voturi din partea colegilor de echipă, în timp ce Kamara s-a salvat, cu 3 voturi. În tribul Faimoșilor există o stare negativă care nu le aduce nimic bun concurenților de la Survivor. „Sunt foarte multe discuții, orgolii”, este descrierea pe care a făcut-o Krișan despre echipa adversă, fiind convins că se anunță o seară foarte bună pentru tribul din care face parte, după cum a informat protv.ro.

Crina Abrudan, Ada și DOC sunt dornici să meargă mai departe în competiția sportivă din Republica Dominicană. Concurenții din echipa Faimoșilor vor să demonstreze că locul lor este în reality show-ul prezentat de Daniel Pavel. „E departe cursa de final pentru mine. Sunt aici, încă pregătit să mai demonstrez”, a susținut DOC, în timp ce Ada Dumitru a adăugat: „Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el, cât mai avem”, mai arată sursa citată.

Și Crina a mărturisit că nu-și dorește ca această experiență să se încheie pentru ea, mai ales că se numără printre persoanele care au intrat târziu în reality show-ul de la Pro TV.

Vizualizări: 2,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: