Maşinile Google Street View pe străzile din România

Mașinile Google Street View vor străbate șoselele României, în următoarele luni. Preluarea de imagini 360 va începe marţi, 7 martie.

Peste 100 de localități și drumurile dintre ele vor fi vizitate, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din orașe, șosele și autostrăzi pe Google Maps.

Mașinile Google Street View vor acoperi zone și localități din toată țara, de la Vălenii de Munte, Câmpulung, Timișoara, Orșova, Deva, București, Pașcani, Călărași, până la Târgu Mureș. Printre acestea, se numără şi municipiul Târgu Jiu.

Protejarea confidențialității este foarte importantă pentru Google. Înainte de publicarea imaginilor 360 preluate, acestea sunt procesate cu o tehnologie specială care estompează fețele oamenilor și plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor pentru a nu putea fi identificate, iar astfel confidențialitatea este protejată. Street View oferă o funcționalitate suplimentară pentru ascunderea detaliilor – fețele oamenilor, mașini, case, etc – care poate fi solicitată prin accesarea butonului „raportează o problemă” din partea dreapta-jos a imaginilor, potrivit economica.net

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: