Jurăminte de amor la Poarta Sărutului între Cozma şi Marinela

Greu de crezut, dar au simţit nevoia să îşi reînnoiască jurămintele de iubire la doar câteva săptămâni de la căsătorie, iar pentru asta au ales un loc deosebit, Poarta Sărutului. Miron Cozma şi Marinela Niţu au venit aici marţi seara şi s-au pupăcit mai ceva ca adolescenţii, la Masa Tăcerii cei doi jurând că vor tăcea pentru a evita vreo ceartă, în cazul în care vreodată lucrurile între ei ar putea să nu mai meargă la fel de bine ca în prezent.

Cei doi au petrecut în Gorj nu doar Paştele, ci şi Sfântul Gheorghe. Miron şi Marinela au plecat ieri de la hotelul la care au fost cazaţi în toată această perioadă. La Poarta Sărutului, Cozma şi-a dat frâul sentimentelor pentru soţia sa, mărturisindu-i încă o dată, dacă mai era nevoie, că ea este aleasa inimii lui. „Te iubesc, ţi-am mai spus că te iubesc? Te iubesc”, i-a repetat Cozma iubitei sale minute în şir, pupăturile dintre cei doi, sub Poarta Sărutului fiind remarcate şi de către trecători. Cea mai fericită părea să fie însă Marinela Niţu, cântăreaţa spunând că este pentru prima dată în preajma operelor lui Brâncuşi. „Ne iubim puternic şi nimic altceva nu mai contează. Este pentru prima dată când vin să văd operele acestea minunate şi mă bucur mai ales pentru că pot să văd pe viu acest oraş care are nişte oameni extraordinar de primitori”, a spus cântăreaţa.

Miron Cozma nu a ratat ocazia de a-i mărturisi iubitei sale dragoste pe vecie, asigurând-o că este prima femeie pe care o sărută la Poarta Sărutului. „E prima dată când am sărutat-o aici. Am venit pentru prima dată la 1.00 noaptea. Ea nu mai fusese deloc şi atunci i-am spus că o duc eu într-un loc special, unde chiar merită să ne sărutăm în public. Am venit aici, la Poarta Sărutului şi, inevitabil, ne-am sărutat”, a mărturisit Cozma.

Jurăminte şi la Masa Tăcerii

Cozma a măgulit-o însă pe Marinela spunându-i că ea rămâne în continuare pentru el muza care îl inspiră, „Luceafărul Huilei” mărturisind că şi Brâncuşi îi creează o stare potrivită pentru a aşterne versuri pe hârtie, dar nu la fel ca femeia cu care îşi împarte viaţa. Declaraţiile de dragoste dintre cei doi s-au încheiat însă de abia la Masa Tăcerii, unde Marinela a fost de acord cu propunerea făcută de soţul său. „Verighetele noastre sunt unele antistres şi deşi nu avem stres în relaţia noastră, eu îţi propun aici, la Masa Tăcerii, ca atunci când eu voi fi sau tu vei fi nervoasă să îmi ceri sau să îţi cer să taci. Vorbele dor şi de aceea îţi propun să facem un legământ. Să ne aducem aminte de Masa Tăcerii şi să tăcem”, a spus Cozma.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: