Noutate în Gorj: injecţii cu botox

Gorjencele dau bani grei pentru a fi frumoase şi pentru a se menţine tinere mult timp. Mai nou, gorjencele apelează la injecţiile cu botox sau acid hialuronic. Chiar în Târgu-Jiu. Tratamentul este realizat de medicul Dana Vodislav. Acesta este cunoscută ca fiind medic oftalmolog, dar în urma unor cursuri a luat certificat ce-i permite efectuarea acestor injecţii.

Gorjencele nici nu pun problema banilor atunci când vine vorba de frumuseţe. În ultima perioadă tot mai multe femei apelează la noile tehnici de înfrumuseţare, chiar dacă acestea sunt de cele mai multe ori şi foarte costisitoare. „Eu fac injecţii cu botox şi cu acid hialuronic iar preţurile pot să spun că sunt de criză. Foarte multe doamne şi domnişoare apelează la aceste tehnici de înfrumuseţare. M-a uimit faptul că nu numai femeile apelează la astfel de tratamente ci şi bărbaţii. Pot să vă spun că aceste injecţii se fac foarte uşor şi atenuează ridurile de la nivelul feţei în special de la nivelul ochilor şi buzelor“, a declarat Dana Vodislav, medic specialist.

1000 de lei o injecţie

În Gorj preţurile pentru aceste tratamente de înfrumuseţare sunt mai mici decât cele practicate în clinicile din ţară şi de aceea tinere aleg să vină aici. „Eu am preţuri de criză. O injecţie cu botox sau cu acid hialuronic costă în jur de 1.000 de lei, cu mult mai mici decât în alte părţi. Gorjencele care până acum plecau să-şi facă aceste tratamente în alte judeţe mari din ţară au renunţat la asta”, a mai spus Vodislav. Aceste injecţii se fac constant cam la o distanţă cuprinsă între 2 şi patru luni. Efectele sunt imediate şi chiar se văd. Clientele mele sunt foarte mulţumite de rezultate si revin la tratament.

Tot cu o mie de lei poţi să ai nişte buze mai mari. „Fac injecţii şi cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor. Nu numai doamnele trecute de prima tinereţe recurg la aceste tratament cât şi tinerele care vor să prelungească momentul îmbătrânirii şi care vor buze mai mari. Injecţiile nu sunt dureroase. Şi nu au contraindicaţii. Toată lumea poate să apeleze la ele, mai puţin persoanele care se ştiu alergice la vreuna din substanţele folosite”, spune medicul specialist, Dana Vodislav.

Gorjencele trebuie să ştie că tratamentul acesta poate dura toată viaţa, pentru că în momentul în care întrerup aceste injecţii, efectul lor se diminuează după ce trece termenul terapeutic, iar ridurile apar exact ca în faza dinaintea începerii tratamentului.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: