Jurnalist din Gorj, cercetat de poliție

Un jurnalist din Gorj este cercetat pentru faptul că a intrat în incinta unei şcoli din Târgu Jiu. Acesta lucra la un articol de investigaţie şi s-a dus la şcoală la invitaţia unor cadre didactice. Cineva a sunat la 112 şi a chemat poliţia.

Jurnalistul de investigaţie Narcis Daju a fost reclamat vineri la poliţie, după ce a transmis live de la Colegiul Naţional „Traian Vuia” din Târgu Jiu. Acesta stătea de vorbă cu două cadre didactice despre modul în care sunt făcute angajările în şcoală peste normativ, cum sunt împărţite orele, cum a fost demolat un atelier nou-nouţ etc.

Cineva a sunat la 112 pentru a semnala că jurnalistul a intrat în şcoală, o patrulă de poliţie mergând la faţa locului. Narcis Daju a explicat că a intrat la invitaţia celor două profesoare aflate în grevă japoneză şi că nu era nimeni la poartă când a intrat.

Poliţistul a comunicat că eventualele măsuri vor fi dispuse după finalizarea cercetărilor.

Subiectul investigaţiei era legat de faptul că este în curs de demolare un atelier auto care a fost dotat la cheie anul trecut de OMV Petrom. Două profesoare de la Colegiul Auto „Traian Vuia”, Loredana Brujan şi Olimpia Rusescu, sunt de câteva săptămâni în grevă japoneză, dorind să fie verificat modul în care au fost făcute angajările, cum au fost comasate anumite clase şi cum au fost împărţite normele, susţinând că s-au făcut numeroase ilegalităţi. (A.A.)

Vizualizări: 7,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: