Ultima şansă pentru achiziţia unui voucher „Rabla”

Gorjenii care nu au reuşit până acum să obţină un voucher prin programul de înnoire al parcului auto mai au o ultimă şansă. La Gorj vor ajunge 60 de tichete, iar cei 12 colectori autorizaţi de pe plan local trebuie să se prezinte astăzi pentru ridicarea voucherelor.

Fiecare dintre colectorii autorizaţi de la nivelul judeţului au primit câte 5 vocuhere, ultimele pentru anul în curs. Există şi un termen limită până la care aceste tichete trebuie utilizate de gorjenii beneficiari. Cel mai probabil, începând de săptămâna viitoare, cei care au un autoturism mai vechi de 10 ani vor putea solicita tichetele direct de la colectori. „În primă fază, pentru judeţul Gorj au fost emise 72 de vouchere. În a doua etapă au fost 1300. Acum este etapa a treia, care la nivelul judeţului se ridică la 60. Joi, operatorii din judeţ trebuie să meargă să le ridice şi pot fi utilizate până în data de 20 decembrie, inclusiv”,  a declarat Nicolae Giorgi, directorul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului(APM) Gorj.

Aceste ultime vouchere sunt destinate exclusiv persoanelor fizice. De altfel, toţi beneficiarii de tichete de anul acesta trebuie să le şi valorifice, să achiziţioneze un autoturism nou,  până la data mai sus menţionată, altfel riscă să piardă contravaloarea acestora. Valoarea unui tichet este de 6500 de lei.   

BENEFICIARI

La nivelul judeţului Gorj, printre instituţiile care au beneficiat anul acesta de tichete prin programul Rabla se numără: Primăria Târgu Jiu, comuna Polovragi, Întreprinderea de Drumuri şi Poduri Gorj S.A., Penitenciarul Târgu Jiu, Spitalul Rovinari, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj. Urmează ca şi Garda de Mediu Gorj să achiziţioneze un autoturism nou prin acest program.  

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: