Karcher, una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, indiferent că vrei un aspirator Karcher multifuncțional, un aspirator robot sau un aspirator vertical

Kärcher este o companie de familie bine-cunoscută din Germania, care produce aspiratoare pentru lichide și solide, proiectate încă din anii 1980. Aspiratoarele industriale Karcher au fost folosite în multe unități, cum ar fi hoteluri și restaurante, deoarece s-au dovedit a fi eficiente și durabile. Aceeași durabilitate se regăsește și în modelele de aspirator Karcher pentru acasă, deoarece sunt construite la aceleași standarde exigente și, prin urmare, se poate conta pe ele pentru a aduce aspiratorul de calitate hotelieră în casa dumneavoastră sau pentru a face curățenie după renovări.

Kärcher a devenit unul dintre principalii furnizori globali de tehnologie de curățenie, cu peste 12.300 de angajați localizați în 67 de țări și reprezentând peste 110 companii, inclusiv mărci precum Kärcher, Windsor Kärcher Group, Landa Kärcher Group, Cuda Kärcher Group, Hotsy, Spraymart, Water Maze și Tiburon.

Kärcher produce mai mult decât aspiratoare. Produce, de asemenea, mașini de spălat cu presiune cu apă caldă și rece; echipamente de curățare a podelelor, cum ar fi spălătoare, mături, extractoare și lustruitoare; și alte echipamente specializate, cum ar fi suflante, dispozitive de îndepărtare a gumei de mestecat, dispozitive de curățare a scărilor rulante și pulverizatoare. Deși gama sa de produse este variată, Kärcher este poate cel mai bine cunoscută pentru aspiratoarele sale puternice, inclusiv pentru cele destinate uzului casnic.

Deși producătorul german are în catalog mai multe tipuri de aspiratoare, de la aspirator robot la aspirator vertical, probabil cele mai cunoscute aspiratoare Karcher - și cele mai populare - sunt cele multifuncționale.

Aspiratoarele multifunctionale Kärcher sunt echipate în mod ideal și extrem de robuste pentru curățarea rapidă și delicată a tuturor zonelor interioare și exterioare ale casei, cum ar fi pivnița, garajul sau terasa. Fie că este vorba de murdărie fină, grosieră, umedă sau uscată: datorită echipamentului ideal, toate tipurile de murdărie sunt îndepărtate eficient. Și datorită puterii de aspirare deosebit de ridicate și a duzelor special dezvoltate, chiar și particulele mai mari pot fi aspirate fără probleme.

Cele mai personalizate din toate timpurile

Opțiuni multiple de aplicare

Kärcher oferă o gamă largă de accesorii utile pentru utilizarea zilnică a aspiratoarelor multifuncționale. Toate componentele Karcher se potrivesc în mod optim între ele, de la duza de aspirare la sistemul special de filtrare și furtunul corespunzător. În acest fel, aspiratoarele multifuncționale Kärcher îndeplinesc toate cerințele aplicației și asigură o curățare impecabilă în toate domeniile.

Un aspirator Karcher potrivit pentru fiecare situație

Cu gama WD, Kärcher oferă soluția potrivită pentru uz casnic pentru fiecare nevoie și situație, fie că este vorba de o utilizare ocazională sau intensivă. Datorită selecției largi de aparate cu diferite puteri, dimensiuni ale rezervorului și echipamente specifice, veți găsi aparatul potrivit pentru dumneavoastră. Mai ales că, așa cum spuneam, puteți alege chiar și un aspirator vertical sau un aspirator robot Karcher, pentru a completa sau a diversifica gama de curățenie perfectă Karcher.

Cel mai puternice din toate timpurile

Cu până la 20% mai multă putere decât până acum

Puterea aspiratoarelor multifuncționale Karcher nu se exprimă în termeni de debit de aer (l/s) sau de presiune scăzută (mbar), ci în termeni de valoare tehnică a puterii de aspirare (W). Puterea de aspirare a unui dispozitiv se măsoară în conformitate cu metoda de măsurare standardizată IEC 60312 la duza de podea a dispozitivului. Aceasta constă din cei doi parametri, debitul de aer și presiunea scăzută, măsurați la duza de podea. Cu cât valoarea puterii de aspirare este mai mare, cu atât mai mare este puterea aspiratorului.

Scopul dezvoltării noilor aspiratoare multifuncționale Kärcher a fost acela de a oferi echipamente extrem de puternice. În acest scop, nu numai că Karcher a proiectat în mod optim dispozitivele, dar a dezvoltat și noi accesorii. În acest fel, a făcut ca noile sale aspiratoare să fie cu până la 20% mai puternice decât modelele anterioare din seria WD.

Această putere crescută este obținută datorită motoarelor noi, mai eficiente din punct de vedere energetic, noilor duze de podea și furtunuri proiectate de la zero, etanșării optime a echipamentului și a conexiunilor accesoriilor, precum și a unui design de aspirare care optimizează fluxul de curent. Datorită interacțiunii acestor factori, duzele de aspirare primesc o putere mult mai mare decât înainte.

Avantajele dintr-o privire: colectare optimă a murdăriei, economie de timp, utilizare versatilă.

Cele mai inovatoare din toate timpurile

Performanță ridicată de aspirare în orice moment

Datorită funcției integrate de curățare a filtrelor, filtrele murdare ale unităților de clasă superioară din seria MV 5-6 pot fi curățate rapid și eficient prin simpla apăsare a butonului de curățare. Acest lucru vă permite să lucrați cu o putere de aspirare constant ridicată chiar și în cazul sarcinilor de curățare dificile.

Avantajele dintr-o privire: fără curățare manuală, fără întreruperea activității, fără contact cu murdăria, putere de aspirare ridicată.

Cel mai confortabile din toate timpurile

Chiar mai practice, chiar mai complete

Noile accesorii standard au fost dezvoltate special pentru noul aspirator multifuncțional Kärcher și arată o eficiență de curățare neașteptată în combinație cu echipamentul.

Concluzie: indiferent ce aspirator Karcher alegi, un multifuncțional, un aspirator robot sau un aspirator vertical, vei primi maximul de eficiență și calitate, la prețuri mai mult decât prietenoase.

Vizualizări: 1,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: