Solutii moderne si eficente din plastic oferite de Schoeller

Este un lucru destul de clar a in ziua de azi este nevoie de solutii de ambalare din plastic sau alte materiale in orice business unde vorbim despre realizarea de produse destinate vanzarii si nu numai. Pentru ca acestea trebuie ambalate, fie in scopul depozitarii, fie in scopul transportului, este nevoie de solutii cat mai eficiente in functie de tipul produselor de care este vorba. De la alimente si bauturi la piese de schimb, accesorii sau dispozitive digitale, pentru fiecare in parte poate fi mai potrivit un anumit tip de cutie sau container.

In multe dintre marile companii si fabrici legatura intre sectii de face prin intermediul unei cai ferate interne pe unde trec vagoane cu piese si parti de la o sectie la alta. Pentru depozitarea pieselor si a altor materiale sunt folosite de multe ori containere, amplasate pe sasiuri care pot fi incarcate si descarcate foarte usor fie prin basculare fie cu ajutorul utilajelor de incarcare-descarcare.

Se fac in continuu noi inovatii si descoperiri in orice domeni de activitate unde exista noi si noi cereri din partea clientilor si astfel, si in ceea ce priveste solutiile de ambalare si depozitare, se incearca mereu sa se optimizeze aceste sarcini, asa cum si cei de la firma Schoeller Allibert incearca zi de zi sa le ofere clientilor cele mai bune ambalaje de plastic si produse din materiale plastice de la paleti pana la containere pliabile si diverse alte recipiente. Acesta firma este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste sistemele de depozitare si ambalare din plastic, avand numerosi asociati in diverse domenii, branduri de renume din Europa si nu numai de la companii auto pana la centre comerciale si depozite de materiale de constructie.

Alegerea containerelor de plastic in locul celor de metal le aduce companiilor anumite beneficii:

-        Cheltuieli mai mici, materialele plastice fiind mult mai ieftine decat cele metalice

-        Rezistenta la coroziue, ceea ce inseamna ca nu vor rugini sau vor fi afectatea in niciun alt fel de conditiile de vreme din orice anotimp

-        Posibilitate mare de manevrare, fiind mai usoare si posibil si mai stabile in remorci si in orice alt mijloc de transport.

Firma Schoeller Allibert produce cutii si containere pliabile, care pot fi demontate partial sau total si cu dimensiuni standard sau la comanda. Acestea pot de asemenea sa le ofere utilizatorilor si posibilitatea de a le inchide in totalitate cu capace sau prin alte metode, facilitand astfel transportul sau depozitarea in conditii de siguranta mai sporite.

Si in oras la mine, cand mai ieseam pentru o scurta plimbare mai vedeam la anumite firme foloseau astfe de containere si ma tot gandeam de ce ar folosi de plastic cand cele de metal erau cele mai folosite. Abia cand am decis sa ma informez in legatura cu acest aspect am inteles avantajele acestei metode si beneficiile pe care le aduce intr-un ciclu de productie cat si asupra mediului si a sanatatii noastre in consecinta. Desigur ca acest lucru este valabil in cazul produselor de acest fel din materialede calitate si care sunt realizare in conditii bune, fara ca firmele ce le produc sa polueze sau sa aduca daune mediului. Motto-ul celor de la Schoeller Allibert fiind sa creeze solutii inovative pentru un viitor mai bun, este de la sine inteles ca orice produs pus in vanzare este superior calitativ si satisface conditiile pentru care a fost creat.

Alaturi de acestea, la fel de utili sunt si paletii din plastic, care s-au dovedit deja a fi mult superiori celor din lemn. Asadar, de ce sunt mai buni paletii din plastic decat cei de lemn? Sau mai bine zis, paleti din plastic de la Schoeller Allibert, pentru ca despre acestia este vorba. Pentru ca, fata de paletii de lemn, cei de plastic nu sunt afectati nici de ploi si ninsori nici de caldura mare de afara. Nu de vor umfla sau decoji si nici nu vor capata mucegai daca sunt lasati timp indelungat intr-un mediu umed, efecte negative de care lemnul are parte in timp. Iar ce ofera in plus Schoeller Allibert fata de alte firme este calitatea superioara a tuturor produselor sale. Cel mai des, paletii sunt utilizati de catre magazinele care vand materiale de constructii, BCA-urile si caramizile fiind aranjate in baxuri, paletii fiind baza acestora, pe care sunt plasati facandu-i in acest fel mai usor de manevrat e catre utilajele specifice. Si eu am acasa cativa paleti, ca multi dintre voi, dar din lemn. Am ramas cu ei dupa ce am cumparat caramida pentru a-mi largi o portiune din casa si ii utilizez in prezent pentru a tine pe ei un rezervor cilindric. Nu ii tin in aer liber sau intr-un loc umed insa trecerea timpului si-a pus amprenta asupra acestora.

Pe site-ul lor, www.schoellerallibert.com, putem gasi toate modelele de cutii din plastic plastic de la acest producator alaturi de toate celelalte tipuri de solutii din plastic. Fie ca dorim cutii simple, pliabile, cu pereti plini sau perforati, pentru industria alimentara sau cea auto, pentru incarcare si depozitare, ambalare sau transport, ei ne aduc solutii in orice sarcina le-am putea utiliza. Acelasi lucru il putem spune si despre celelalte produse pe care acestia le realizeaza.

Prin faptul ca sunt asadar ieftine, usor de utilizat, sigure, reutilizabile, rezistente in timp la o multime de factori, pot fi realizate la dimensiuni si forme dorite de clienti si de asemenea personalizate asa cum se doreste, produsele de la Schoeller sunt cu adevarat inovative si ajuta la obtinerea unei mai bune eficiente in orice sarcina din cadrul unei companii.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: